Iron Maiden: Michelle Lewin

Az extra dögös latin származású IFBB versenyző élő bizonyítéka annak, hogy nem csak a szőkéknek áll a világ!

Muscle & Fitness: Nem kérdés, hogy mennyire szexi nő vagy! Vajon ez segített abban, hogy IFBB karrieredben egy komolyabb szintre lépj?

M.L.: Még mindig gondolkozom azon, hogy mit jelent pontosan a „bikini” kategória az IFBB-nél. Azt hiszem, hogy talán a „tökéletes bikini test”-et, de fitneszes szemmel. Egy kis tüzes dögösség biztosan hozzátesz, de attól óvakodom, hogy a megjelenésem közönséges legyen. Inkább legyek csak nagyon csinos! És a kettő között nagyon nehéz meghúzni a határt!

M&F: Te szexinek tartod saját magad?

M.L.: Lehet el sem hiszed, de én még mindig utálom visszanézni a fotóimat! Ki nem állhatom! Viszont megtanultam pózolni, és azt, hogy, hogy fejezzem ki magam a fotókon, hogy azok jól sikerüljenek. Tudom, hogy mások mit várnak el tőlem, és ez segít abban, hogy ne szálljak el.

M&F:  A szőke nők tényleg könnyebben érvényesülnek?

M.L.: A Playboy villában biztosan! De egyébként szerintem egyáltalán nem. Voltam én is szőke, és akkoriban egy klinikán rendezgettem és válogattam a papírokat. Aztán egy nap befestettem a hajam feketére és onnantól kezdve sokkal több dolog történt velem az életben!

M&F:  Mit gondolsz, a pasinak bejön, hogy ugyanolyan keményen edzel mint ők?

M.L.: Tudom, hogy totálisan beindítja őket! Azoknak a nőknek van a legjobb testük a világon, akik nagy súlyokkal dolgoznak, emellett igazi energiabombák! Egy új Nike top boldogabbá tesz minket, mint egy Gucci táska! Ilyen egy igazi álomnő, nem igaz?

M&F:  Mi volt a legbénább csajozós duma, amivel megpróbáltak felszedni edzés közben?

M.L.: Az például roppant idegesítő, mikor egy tükörrel szemben edzek, odajön egy pasi, felemeli a pólóját, és elkezd pózolni nekem. Aztán vannak azok a típusok, akik keményen csalnak karhajlítás közben, a felét ellógják, közben hangosan nyögnek és engem kukkolnak a tükörben, hogy vajon észrevettem -e! Ha ez nem válik be, akkor még hangosabban nyögnek!

Michelle-ről:

Magasság: 162 cm

Testsúly: 56 kg

Életkor: 28

Lakhely: Miami Beach, Florida

Instagram: @Michelle_Lewin_

Pinterest: pinterest.com/rj091514/michelle-lewin/