Alfa csaj: Melanie Iglesias

A sokáig ismeretlen lányt néhány YouTube videó tette népszerűvé, majd hamarosan Amerika egyik legdögösebb bombázójává vált. De ha azt hiszed, hogy Melanie csak egy szép arc és egy csinos test, akkor nagyot tévedsz!

 

Muscle&Fitness:
Létezik rólad egy Youtube videó, amin számtalan, különféle sítlusú ruhát viselsz. Tulajdonképpen ennek köszönheted a népszerűséged. Honnan jött ez az ötlet?

Melanie Iglesias:
Éppen az egyik divattervező cégnek dolgoztam mint fotómodell, amikor az egyik fotózás után a fotós odajött hozzám, és így szólt: „Nézd ezt a felvételt, készítettem egy vágatlan videót rólad, és nagyon dögösre sikeredett!” Nos, ez akkor történt amikor éppen elkezdtem felpróbálni az összes fotózáson szereplő szerelést. A felvételt elküldtem egy barátomnak, hogy szerkessze meg, és felhívtam néhány haveromat is – zenei producereket- hogy tegyenek alá egy jó kis zenét. Mire tudomást szereztem róla már 3 milliós nézettsége volt a videónak a Youtube-on. Igazából fogalmam sincs ez hogy történhetett!

M&F: Igazi nőcis csajnak vallod magad, vagy azért van benned valami fiús lazaság is?

M.I.:  Szeretném azt hinni, hogy mindkettő igaz rám! Kizárólag fiúsnak semmiképp nem mondanám magam, mert imádok igazi nőként kinézni, felvenni egy pár magassarkút és egy csinos ruhát, de néha nagyon jól esik melegítőnaciban videó játékozni egész nap, lelazulni, vagy akár öt órán keresztül kosarazni vagy kézilabdázni.

M&F: Milyen videó játékokban vagy otthon?

M.I.: Van egy Super Nintendo-m, az a régi típusú, azzal szoktam játszani. Egyik kedvencem a Donkey Kong Country, amit már legalább 20-szor megnyertem, de imádom a „verekedős játékokat” is, főleg a klasszikusokat! Még mindig a Mortal Combat-et, vagy a Tekkent nyomatom otthon!

M&F: Mi a legfontosabb neked egy férfiban?

M.I.: Úgy vélem, hogy minden kapcsolat alapja a hűség és a bizalom. Imádom a romantikát és a meglepetéseket! A páromban megvan mindez! Érdekes, hogy régebben sosem tartottam ezt olyan fontosnak, de imádom, hogy ő ilyen figyelmes! Verseket ír nekem, és gyakran meglep egy csokor virággal. Amikor épp rossz passzban vagyok, akkor saját kezűleg süt nekem brownie-t, és még sorolhatnám...!

M&F: Mit gondolsz, mi különböztet meg téged a többi nőtől?

M.I.: Talán, hogy ki nem állhatom a játszmákat, én mindig egyenes vagyok! Nagyon őszinte és nagyon szókimondó a természetem. Emellett roppant megbízható is. Egy igazi alfa-csaj!

Adatok:

Magasság: 170 cm

Életkor: 27

Lakhely: Los Angeles

Honlap: melanieiglesias.com

Instagram és Twitter: @melanieiglesias