Sierra Merchant, a bankárból lett bikinimodell

Összefutottunk a barna hajú bombázóval, hogy megossza velünk edzés és étrendtippjeit, valamint, hogy mi fogja meg őt igazán egy férfiben.

Magasság: 168 cm
Súly: 56 kg
Életkor: 26
Lakhely: San Diego, Kalifornia
Facebook rajongói oldal: https://www.facebook.com/SierraMerchantFitMéretek: 86 -64-91 (cm)

Muscle&Fitness: A modellkedés előtt mivel foglalkoztál?

Sierra Merchant: A banki szférában dolgoztam körülbelül négy évig. Edzeni nagyon ritkán jártam, de miután anyuka lettem, elkezdtem azon gondolkozni, hogy váltanom kéne. Otthagytam a banki világot, és elkezdtem modellkedni, azon belül is reklámfotózásokat vállaltam, mert azokat össze tudtam egyeztetni az időbeosztásommal, és a gyermekeimmel is elég időt tudtam tölteni.

Később felajánlottak nekem egy előléptetést, de megmondtam nekik, hogy ez nem igazán az én világom. Kíváncsi voltam, mi mindent tartogat még számomra az élet.

M&F: A gyermekeid születése után lettél modell?

SM: Bizony. Hallottam néhány bikinimodell versenyről, és a fiam születése után belefutottam egy hirdetésbe is. Ekkor kezdtem el edzeni. Amikor beneveztem a versenyre, a kisfiam még csak négy hónapos volt. Négy hónapot adtam magamnak, hogy újra formába lendüljek, így az első versenyem idején is még csak nyolc hónapos volt. Végül negyedikként végeztem, de már az hatalmas elismerés volt, hogy bekerültem az első ötbe. Nekem nagyon fontos volt, hogy újra jó formában legyek. Ekkor még vékonyabb és fittebb voltam mint szülés előtt.

M&F: Mit kell tudni az étrendedről?

SM: Ebédre és vacsorára általában valamilyen húst eszem zöld körettel, reggelire pedig fehérjeturmixxal felturbózott zabpelyhet fogyasztok. Igazából az étrendem elég egyszerű. Sok zöldség, sok hal (főleg tonhal) és csirke. Vörös húsokat nem igazán szoktam enni.

 

M&F: Melyik testrészedet szereted a legjobban megdolgoztatni?

SM: A lábaimat és a farizmokat! Gyorsan fejlődnek, és sokkal vonzóbbnak érzem magam ha szép gömbölyű és ívelt vonalaim vannak. Sosem lennék pálcika alkat, imádom a vonalaimat! Egy héten hatszor edzem, együtt a barátommal. Természetesen ő más gyakorlatokat végez lábra! (nevet)

M&F: Így nem mernek a pasik megkörnyékezni edzés közben?

SM: Ha egyedül megyek le a terembe, folyamatosan flörtölni próbálnak velem. Általában a „Húha, megkérdezhetem honnan jöttél?” vagy a „Hmm..imádom ha egy nő emeléseket végez!” kezdetű dumákkal találkozom. Általában nagy súlyokkal végzem az emeléseket, amitől eléggé elképednek. Azért egy rövid „köszönöm”-mel viszonzom a kedvességüket!

M&F: Ha egyedülálló lennél, milyen típusú férfira vágynál?

SM: A külsőségeket tekintve fontos, hogy ő is legyen fitt, ez nekem nagyon fontos. Azért ne legyen egy nagy gyúrós, sokat ismerek közülük, és általában túlzásba viszik a dolgokat. Az is fontos, hogy hasonló legyen az érdeklődési körünk. Személyiségét tekintve pedig ne legyen beképzelt. Sok lány az igazi rosszfiúkra bukik, de nekem egyáltalán nem jönnek be.