Pénztárcabarát zsírégetés

Következő tápkieg tippjeink segítenek elérni a vágyott fizikumot, akkor is ha éppen összébb kell húznod a nadrágszíjat.

Nézzünk szembe a tényekkel: vannak olyan időszakok az ember életében, amikor ott spórolunk, ahol csak tudunk. Sajnos ez alól az élelmiszerek és a táplálékkiegészítők sem kivételek, ám ez a szomorú tény nehezen egyeztethető össze testépítéssel kapcsolatos céljainkkal.

A zsírégetőkkel és általában véve a táplálékkiegészítőkkel kapcsolatban általános igazság, hogy sokszor nem magát a terméket fizetjük meg, hanem a márkáért és a menő logóért nyúlunk mélyebben a zsebünkbe. Ha semmiképp sem akarsz lemondani ezekről a termékekről, akkor olyan megoldást kell választanod, amit még a legspórolósabb időszakodban is megengedhetsz magadnak. Létezik azonban jó néhány olyan variáció, amik hatásukban nem különböznek a legmenőbb zsírégető formuláktól, áruk viszont jóval kedvezőbb!

Zöld tea kivonat

zöld tea rendkívül gazdag a katekin nevű vegyületekben, amiknek termogenetikus, magyarán hőfejlesztő hatását is köszönheti. Ennek hatására a zöld tea és a kivonatát tartalmazó kapszula felpörgeti az anyagcserét és fokozza a zsírégetést.

Adagolása: naponta 3x500 mg ajánlott, főétkezések előtt.

Koffein tabletta

Remek hír a kávéfüggők számára, hogy a koffein az egyik leghatásosabb zsírégető, mivel hatására a zsírsejtek gyorsabban bontják le a zsírt. Emellett remek edzés előtti energetizáló is, aminek segítségével hatékonyabb izommunkára leszünk képesek.

Adagolása: 200-400 mg egy órával edzés előtt

Szelén

A szelén annak köszönheti a zsírégető folyamatokban betöltött fontos szerepét, hogy hatással van a zsírmetabolizmus szempontjából fontos tiorid hormonok termelődésében, nem beszélve az izomerőt fokozó szerepéről.

Adagolása: 200-400 mg naponta, étkezés közben

Kalcium

Számos kutatás bebizonyította már a kalcium zsírégető hatását, legfőképp azért mert fontos szerepe van a fokozott hőtermelésben, valamint csökkenti a zsírlerakódást.

Adagolása: 1000 mg naponta