Nyári Receptek III.

Harmadik részéhez érkezett nyári receptjeink bemutatása. A mostani receptünk a kreativitás, és a finomság keveréke lesz, nem elfeledkezve az egészséges életmódról.
Lássuk, miről is van szó!

MÉZES-MUSTÁROS-PULYKÁS SZENDVICS

Hozzávalók 1 adaghoz:

80 g pulyka felsőcombfilé
só, őrölt fekete bors
1 evőkanál olívaolaj
1 roll (2 szelet) Forpro Protein Toast Roll
néhány salátalevél
25 g kápiapaprika
2-3 teáskanál Forpro Carb Control Near Zero Calorie Honey Mustard Flavour Sauce

Elkészítés:

1. A pulykahúst felkockázzuk, összekeverjük sóval és borssal.
2.  Az olívaolajat felhevítjük egy serpenyőben, rátesszük a húst, és erős lángon, kb. 1 perc alatt lepirítjuk, majd mérsékeljük a lángot, és teljesen átsütjük.
3. A toastokat ízlés szerint megpirítjuk. Megmosott, összetépkedett salátát teszünk rájuk, erre kerül a pulyka és a megmosott, felkarikázott kápia. Végül meglocsoljuk a mézes-mustáros szósszal.

Tálalási javaslat: 
A szendvicsre kerülhet további zöldség, például uborkakarika.

Tipp: 
A szósszal össze is forgathatjuk a húst.

Elkészítési idő: 20 perc 

Snack
Tojásmentes

TÁPÉRTÉK ADAGONKÉNT:
Energia 369 kcal 
Fehérje 33 g 
Zsír 20,8 g 
Szénhidrát 9 g 
Rost 7,8 g