Egészséges receptek
Lazacos-spárgás tésztaspecialitás

Mert az olasz konyha is tartogat diétás finomságokat!
Hozzávalók 2 személyre:
fél kg teljes kiőrlésű lisztből készült tészta
1 csomag spárga, megpucolva, 1 centis karikákra vágva
2 db (300 g) Forpro SALMON in own sauce - lazackonzerv, lecsöpögtetve
fél citrom leve
100 g szárított paradicsom, felszeletelve
50 g friss korianderlevél, apróra darabolva
fél tk. paprikapehely
só, bors ízlés szerint
reszelt parmezán ízlés szerint
ELKÉSZÍTÉSE:
1. A tésztát tedd fel főni.
2. Az utolsó 3 percben add hozzá a spárgát.
3. Szűrd le a készre főtt tésztát és spárgát, majd keverd össze a lazaccal, citromlével, szárított paradicsommal, korianderrel, paprikapehellyel, sóval és borssal.
4. Ízlés szerint díszítsd a parmezánnal.
Egy adag átlagos tápétéke: 632 kalória, 45 g fehérje, 11 g zsír, 99 g szénhidrát.
Kövess minket Facebookon is!