6 kigyúrt állat, szó szerint...

Ezekkel a négylábúakkal nem szívesen futnál össze egy sötét sikátorban…

 

PIT BULL

Az előítéletek áldozata. A nem a legelegánsabb kontextusokban elcsépelt szókapcsolat és a nagyrészt a gazdák nevelésének betudható rossz hírnév ellenére a pit bullok eredendően barátságos, sőt, kifejezetten családbarát jószágok: intelligensek, türelmesek, és rendkívül hűségesek a falkájukhoz. Mindemellett persze roppant látványos és irigylésre méltó izomzattal rendelkeznek.

muscular-kangaroo.jpg

ROGER, A KENGURU

A képen látható Roger az Alice Springs-i kengurumenhely lakója, akinek brutális fizikuma messzefölről vonzza a látogatókat. A Mayweather boksz-skilljeit arnoldi karokkal ötvöző masszív kétméteres erszényes szintén ellentmond a  kengurukkal kapcsolatos „cuki” sztereotípiáknak. A messzi dél méretes vadjai egyébként tényleg hajlamosak az agresszióra, ezért nem árt vigyázni velük: fenyegetett helyzetben ütnek-rúgnak, és tényleg hatalmasra tudnak nőni!

muscular-lion.jpg

AZ OROSZLÁN

Nem véletlenül az állatok királya. Viszonylag kevés ragadozó büszkélkedhet ekkora méretekkel, testi erővel és rugalmassággal egyszerre. Micsoda delták, micsoda tricepszek! 

muscular-dog-0.jpg

THOR, A DOBERMANN

Íme egy igazi kigyúrt szekus. Ha az állatok közt is rendeznének testépítőversenyeket, Thor, az őrző-védő eb bizonyára dobogós volna.

muscular-horse.jpg

LOVAK

Időtlen idők óta a természet adta szépség ideáljai: vadak, izmosak és gyönyörűek. Nem véletlen, hogy egyetlen férfi sem sértődik meg azon, ha csődörnek nevezik. 

belgian-blue-bull.jpg

A FEHÉR-KÉK BELGA

Az állatvilág testépítőjeként ismert szarvasmarhahibrid emberi beavatkozás eredménye, melyet kifejezetten a hatékony hústermelésre tenyésztettek ki. A bizarr jelenség értékelését mindenki lelkiismeretére bízzuk.

Kövess minket Facebookon is!

https://www.facebook.com/muscleandfitnesshungary