9 meglepően jó fizikum a mozi világából

Rendben van, hogy Terry Crewst és Dwayne Johnsont imádjuk, de most itt az ideje, hogy azok a sztárok is rivaldafénybe kerüljenek, akiket nem feltétlenül erről az oldalukról ismerünk, testalkatuk mégis méltó a Muscle & Fitness hasábjaira!

A világtörténelem legjobb fizikumai általában sok médiafigyelmet kapnak. Megszoktuk már, hogy a Terry Crewshoz és Dwayne Johnsonhoz hasonló húshegyek valószínűtlenül szálkás és masszív izomzata úton-útfélen ránk köszön. De vajon gondoltad-e, hogy a Simpson család kocsmárosának Moe Szyslaknak a hangját kölcsönző Hank Azaria, Helen Hunt ex-férje irigylésre méltó kockahassal rendelkezik? Következzék 9 méltatlanul hanyagolt hollywoodi férfitest!

Sean-Connery-bodybuider.jpg

SEAN CONNERY

Tudtad, hogy jóval A szövetség előtt Sean Connery testépítő is volt? Komolyan! 18 évesen kezdte a brit hadseregben. Saját hivatalos weboldala szerint Connery 1950-ben a Mr. Universe verseny 3. helyén végzett, bár egyéb források az évszámot és a helyezést is vitatják. A kép mindenesetre önmagáért beszél, az idén 85 éves skót legenda nem véletlenül volt a nők bálványa.

Marlon-Brando-Arms.jpg

MARLON BRANDO

A fenegyerek Brandóért szintén megvesztek a nők. A tagbaszakadt Terry Maloy és a pocakos Vito Corelone Oscar-díjas megtestesítője, aki pályafutása végén igen komoly tömegnövelésbe fogott, fénykorában sokszor villantott nagyszerű felsőtestet. A kérdésre, hogy a finom Stella hogyan tud megmaradni egy olyan faragatlan bunkó mellett, mint Stanley Kowalski, Brando tökéletes teste a válasz. A szakadt atléta ugyanis A vágy villamosában is páratlan fizikumot rejt.

uneccessarily_ripped_hank_azaria-moe-syslak.jpg

HANK AZARIA

De most komolyan, a Simpson család Moejának mi szüksége ilyen kigyúrt testre? Hank Azariát leginkább animációs szinkronhangként és élő standupos fellépéseiről ismerik, de ismerhetnénk akár hibátlan (és valószínűtlenül szőrtelen) felsőtestéről is.

John-C-Ginley-YouTube-arms.jpg

JOHN C. MCGINLEY

A Hivatali patkányok és a Dokik c. sitcom sztárjáról kevesen tudják, hogy A szakasz a Holtpont és A szikla c. filmekben is játszott, de egészen a Faterok motoron vígjátékig kellett várnunk ahhoz, hogy az idén 56 éves színész a hasonló korú John Travolta, Tim Allen és William H. Macy társaságában irigylésre méltóan széles vállait megcsodálhassuk. Az ominózus oázis-jelenetben önfeledten nudizó bácsikhoz érkező gyanútlan nyaraló család többet is látott, mint szeretett volna, mi viszont fetrengtünk a röhögéstől.

De-Niro-Raging-Bull.jpg

ROBERT DE NIRO

És jöjjön egy igazi nagyágyú, aki nem jön zavarba attól, hogy Zac Efron mellett csupasz felsőtesttel pózoljon, és valljuk be, a 70-es éveit taposó legenda még mindig állja a férfiassági versenyt. Két bokszfilmje, Scorsese 1980-as Dühöngő bikája és a 2013-as Kiütés között több mint 30 év telt el, amelyekben szépen látszik testének alakulása. Jake LaMotta szerepében még kidolgozott volt és szálkás, Billy “The Kid” McDonnenként már jóval nagyobb darab, mégis változatlanul szikár. azt hiszem, mindannyian szeretnénk így kinézni 72 évesen!

Bolo-Yeung.jpg

BOLO YEUNG

Bolo Yeung az egyik legismertebb kínai harcművész fimsztár, akit A sárkány közbelépben Bruce Lee, a Véres játékban Jean-Claude Van Damme kíméletlen ellenfeleként ismerhettünk meg. Az egykori Mr. Hong Kong testépítő bajnok több mint 80 egész estés filmet köszönet látványosan izmos fizikumának.

Jason_Stathom-content.jpg

JASON STATHAM

Ahhoz képest, hogy mekkora akcióhős, Jason Statham általában jól be van öltözve, de várjunk csak egy pillanatra… Ki táncol a 90-es évek e gyöngyszem zenevideójában leopárdmintás alsóban, talpig beolajozva? Köszönjük, Jason.

Ben-Stiller-DodgeBall.jpg

BEN STILLER

Jól látod. A Vejedre ütök, a Trópusi vihar, az Éjszaka a múzeumban-trilógia, a Zoolander és a Nehézfiúk sztárjáról szintén nem gondolnád, hogy indokolatlanul kigyúrt testtel rendelkezik! Mindegyik kötelező, ha minőségi idióta vígjátékot akarsz!

Bruce-Lee-7.jpg

BRUCE LEE

Bruce Lee fizikumával kapcsolatban tényleg csak egyetlen kérdés merülhet fel: mégis hogy a fenében csinálta? Hiteles korabeli források szerint Lee példátlanul nagy kitartást tanúsított, ha funkcionális edzésről volt szó. Dan Inosanto harcművész, Lee közeli barátja így idézte fel, ahogyan a mester legnagyobb testépítőket is helyre tette: „Igen, nagynak nagy, de vajon elég erős is? Nem az a kérdés, hogy mekkora az izom tömege, hanem hogy mire képes! És persze az, hogy ő lesz-e minden középiskolás öltözőszekrényének falán!”