Minden idők 10 legkínosabb fitnesz segédeszköze

Meglepő videókat találtunk a legrosszabb próbálkozásokról. Attól tartunk sokan vettek is belőle.

NO. 1: AZ ARDENNEKI CSATA

Ez a 40-es évekbeli fitnesz reklám hihetetlen masinákat vonultat fel. Ezek a berendezések inkább valami szörnyű kínzóeszközöknek néznek ki, mintsem edzőgépeknek. Az alakformálás szó új értelmet nyer.

NO 2: SLIM SUIT

A Slim Suit nem annyira elvetemült ötlet, mint az elsőre gondolnánk. A szauna ruha koncepcióján alapul, amit több sportoló is használt súlyleadáshoz. Ez a ruha megnöveli a testhőmérsékletet, ezáltal kalóriákat éget. Azonban a Slim Suit azt állítja, hogy fogyhatsz akár tévézés, vásárlás vagy akár alvás közben is. Ezekben erősen kételkedünk.

NO 3: SHAKE WEIGHT

Egy igazi klasszikus, mely egy South Park epizódot is megihletett. Ez a forradalmi eszköz arra való, hogy gyorsabban izmosodjunk, mintha csak egyszerű súlyzókat használnánk. A reklám szerint a Shake Weight 6 perces használata 42 pernyi súlyzózással ér fel.

NO. 4: TREADMILL BIKE

Ez a kedvencünk. Csak semmi ördöngösség, egyesíts egy biciklit és egy futópadot, és máris megkapod a Treadmill Bike-ot. A videó csúcspontja, amikor felszállnak vele a buszra, utána pedig az is kiderül, hogy postásoknak is tökéletes választás. Azért a 2500 $-os árát nem biztos, hogy megéri.

NO. 5: KARDILÓ

Igen, sajnos ilyen is létezik. Lovaglást imitáló kardiógép. Ha nem is tudod végignézni a videót, 1:30-ig mindenképp érdemes, ahol egy túlsúlyos Avatar karakter fogy le gép segítségével.

NO. 6: HAWAII SZÉK

Azért elismerés jár a gyártónak, hogy megpróbálta megoldani az ülőmunka hátulütőit, de ez nagyon bizarra sikerült. Tárgyalás közben inkább ajánlatos kikapcsolni. Kelj fel inkább 30 percenként a székből, és tegyél egy sétát az irodában!

NO. 7: FACE TRAINER

Miért pont azokat az izmainkat hanyagolnánk el, amelyek a legjobban látszanak? A Face Trainer-rel tökéletes formába hozhatod az arcodat! A meglepődött kiskutya nevű gyakorlat tényleg mindent visz.

NO. 8: RED EXERCISER

Ez az eszköz a hasizmokra összpontosít, gyakorlatilag a felüléseket hivatott kiváltani.

NO. 9: SLENDERBELT

Az itthon is jól ismert vibráló öv. Mernénk rá komolyabb összeget tenni hogy az általában a reklámokban szereplő modellek azért néha lenéztek edzőterembe is.

NO. 10: TUGTONER (Magyarul mi más is lehetne, mint MasztIzom - elnézést a kihagyhatatlan szóviccért)

Listánk végére az egész fintesz biznisz nevetséges próbálkozásait bemutató paródia került, profi kivitelezésben.