Dwayne Johnson főz az amerikai katonákra

Az évek óta a filmvásznon is bizonyító pankrátor egy külön TV műsor keretein belül támogatja a tengerentúlon szolgálatot teljesítő amerikai csapatokat.

Dwayne Johnson vitathatatlanul rászolgált a "The Rock", vagyis a szikla becenévre, nála elfoglaltabb embert, ugyanis nem találunk egykönnyen, ő mégis keményen állja a sarat, és új kihívásokat keres. Épphogy bemutatkozott új, Törésvonal című katasztrófafilmje a hazai mozikban, ő már a következő nagy dobására készül a "Ballers" című HBO produkcióban, és közben az amerikai katonákon is segít.

Johnson saját maga tette közzé a hírt hivatalos Instagram oldalán, miszerint egy szórakoztató TV műsort tervez, aminek lényege a tengerentúlon harcoló amerikai katonák szórakoztatása és megsegítése lesz. A "Rock the Troops" című egyedülálló show tematikájáról részletek egyelőre még nem szivárogtak ki, az már azonban biztos, hogy debütálását jövő évre tervezik. Az első adást minden valószínűség szerint az Egyesült Államok szövetségi emléknapján, a Veteránok napján láthatják majd, amit minden évben november 11-én tartanak.

"Valami igazán egyedi és menő dolgot akartunk létrehozni azoknak a katonáknak, akik hazájuktól távol teljesítenek szolgálatot. Így szeretnénk majd szórakoztatni őket, és persze egyben tisztelegni is előttük." - nyilatkozott Johnson.

A Rock azonban addig sem unatkozik, június végén mutatkozik be ugyanis az új HBO-s produkcióban, a nagy várakozások elé néző Ballers című sorozatban, ami az amerikai futball egykori sztárjainak életét mutatja be. Johnson, aki maga is a Ballers egyik producere, egy volt játékost fog alakítani a Miamiban játszódó epizódokban. Az első részt június 22-én láthatjátok, ám az előzetest már most megosztjuk veletek!