2024. február 21.

piros 2021 03

5 póz, amitől garantáltan a csúcsra repíted párod!

Vesd be az alábbi technikák egyikét ha legközelebb elragad titeket a vágy, a hatás garantált!

 Vigyázz, kész, rajt!

Csak egy mód van rá, hogy rájöjj: biztosan jó voltál az ágyban. Hiába gondolod, hogy tutira meg tudod állapítani, vajon partnered orgazmusa valódi volt, vagy sem. A csajok remek színésznők tudnak lenni a lepedők között, néha még maguk is elhiszik, hogy a színlelt orgazmusuk valóban megtörtént, te pedig az alfa hímek öntelt elégedettségével nyújtózol végig az ágyon.

Ha a csaj egy kis idő után újból bejelentkezik, újra téged és többet akar, akkor az már jelent valamit! Azért ne bízd el magad, ez még nem jelenti azt, hogy te vagy életében a nagybetűs Szexisten, de lehet nem jársz messze ettől a titulustól, és lesz egy második vagy harmadik esélyed arra, hogy ezt bebizonyítsd.

Erotika szakértők mi sem vagyunk, de van pár olyan trükk vagy technika, amitől nagy valószínűséggel leesik a kisasszony álla. Ezek ismerete és némi tapasztalat téged is hozzásegíthet ahhoz, hogy ne valami elérhetetlen misztikumként gondolj a női orgazmusra. A kulcs Pandora szelencéjéhez két szóban is megfogalmazható: ritmus és érintkezés.

Most eléd tárjuk azt az öt pózt, amivel a legmaradandóbb élményeket élhetitek át, és hogy annyira mesterien űzd a szexet, adunk néhány edzőtermi tippet is mellé, hogy mely izmokat célszerű erősíteni ahhoz, hogy Adoniszként tündökölhess a gyűrött lepedők világában. Hiszen a szexre mindig készen kell állnod, sose lehet tudni hogy végződik egy estéd! Felejtsd el a kék pirulákat, vagy a literszámra fogyasztott energia italt, amitől hiába várod a hatást. Mi az edzésben és a fantáziában hiszünk!

A büszke mén

Vagyis a lovaglópóz, amikor a lány cowboyként feléd kerül, te pedig vad csődörként alulról irányítod az eseményeket. Ugyanis attól még, hogy ő van felül és ő irányít, nem kell, hogy össze-vissza csináljon mindent, te pedig magatehetetlenül feküdj az ágyon. Pár egyszerű mozdulattal finoman tudod vezetni és irányítani cowgirl-öd mozdulataid. Az egyik ilyen technika, ha enyhén behajlítod a medencédet, aminek köszönhetően mélyebb behatolást érhetsz el. A másik apró trükk, ha kicsit behajlítod a térdedet, a sarkadat pedig belenyomod az ágyba, vagy bármilyen felületre, ahol épp egymásnak estetek. Ezek után feszítsd meg a hasizmaidat, a fenekedet, hozd mozgásba a csípőd és emeld meg annyira, hogy ő is érezze! Tartsd is meg ezt a pózt, és hagyd, hogy játsszon a lasszóval!

Ha jól akarod csinálni, vedd kezelésbe a csípőizmokat! A guggolás és az emelés, valamint a „planking”, azaz az alkartámasz különböző variációi remek fejlesztik ezt a szakaszt!

A sárkány ereje

Ennek köze nincs a Trónok harcához, a Kung-fu-hoz viszont annál inkább, ugyanis a harcművészeti mozdulatok gyakorta utánozzák olyan erős állatok mozgását, mint a tigris, a leopárd, vagy a kígyó. Mind közül a sárkánynak van a legnagyobb ereje, mert ő képes rá, hogy harc közben is alakot és pozíciót váltson, így gyakran eltűnik és hirtelen az ellenfele mögött tűnik fel, ezáltal teljesen védtelenné téve azt.

A sárkány legyőzhetetlen technikáját az ágyban is bevetheted! Partnered feküdjön a hasán, te pedig kerülj mögé térdelve, és finoman helyezd rá a testsúlyodat. Így kezdj egy mélyről jövő ritmusos mozgásba, és még mielőtt teljesen ránehezedsz, emelkedj fel fekvőtámasz helyzetbe. Nagyon fontos az ütem és a mély érintkezés is, hiszen itt nem szemtől-szemben helyezkedtek el. Ez a póz két okból is jól működik: egyrészt partnered szabadon mozgathatja a csípőjét, hogy a legjobb szögben hatolj bele, valamint nem nyomod őt el teljes súlyoddal. Ne feledd, hogy hatolj minél mélyebbre és hogy tartsd a ritmust!

Hogy még intenzívebb gyönyört éljetek át, minden egyes behatolásnál tartsd meg a mozdulatot pár másodpercig, mielőtt távolodnál! Hmm..

Ha te is bátor sárkányként akarsz küzdeni, készíts fel magad a teremben egy jó kis mell és váll edzéssel. Végezz sok fekve nyomást, és vállból emelést, de a planking is jó szolgálatot tehet!

Kapd fel!

Ha tényleg maradandó élményt akarsz neki szerezni, és a csúcsok csúcsáig repíteni, akkor ne maradjatok fekve! Ez igényel némi energiát a részedről, hiszen elsőként azt a késztetést kell leküzdened, hogy lábaid átkulcsolja a derekad körül, ahogy tartod. Ebben az esetben ugyanis csak a derekánál vagy feljebb tudnád őt megtartani, ami egy idő után kényelmetlenné válhat számára.

Inkább fogd át egyik kezeddel a combja alatt, másikkal pedig tartsd meg a fenekénél vagy a derekánál. Ha elég biztosan tartod, akkor kezdj bele az intenzív és ritmusos munkába.

Ez a pozíció bizony komoly önbizalmat és erőt igényel, de hidd el, megéri! Mi még nem találkoztunk olyan nővel, aki ne alélt volna el ettől az élménytől!
Igen kevés olyan edzőtermi gyakorlat létezik, ami segíthet felkészülni erre a kihívásra, de a Zercher guggolást érdemes kipróbálnod. Ezt a gyakorlatot a kitalálójáról, Ed Zercherről nevezték el, és lényege az, hogy a behajlított könyököddel egy súlyzós rudat kell tartanod miközben guggolsz. Ettől nemcsak erős lábaid, és törzsed lesz, de a karodat is fejleszted. Ha meg tudod tartani a rudat ebben a pozícióban, a csajod lábait már pehelykönnyűnek fogod érezni!

A Zercher guggoláson kívül néhány kargyakorlat, például a bicepsz hajlítás, vagy az előre emelés is a hasznodra válhat.

A szobor

Hajlamosak vagyunk róla elfeledkezni, hogy a legtöbb esetben a kevesebb több! Ahelyett, hogy túlzottan belemélyednél a Kama Sutrába, inkább turbózd fel szexuális életed az antik művészetek segítségével. Ehhez tulajdonképpen elég, ha leülsz egy kényelmes kanapéra, és jól nézel ki! Helyezkedj el kényelmesen, feszítsd meg az izmaidat és hagyd, hogy partnered kedvére kényeztessen! Fontos, hogy ne dőlj túlságosan hanyatt, mert akkor túlzottan meg kéne feszítened a hasad, és úgy nehéz lenne szoborszerűnek maradni. Egy ülő pózban történő kényeztetés mindkettőtök számára élvezeted lehet, mivel a kanapé, vagy egy fotel bizonyos keretet ad a mozdulataitoknak.

A szoborszerű megjelenéshez való felkészülésben ismét a planking lehet leginkább a segítségedre, alkar és oldalsó támaszban egyaránt tartsd meg magad!

A mennyei misszió

A misszionárius póz a gyönyörhöz vezető klasszikus út, egyszerre intim és erotikus. Mivel ebben az esetben te vagy felül, így tiéd az irányítás is. Ezt kétféleképpen is megvalósíthatod. Partnered két karját fonja a nyakad köré, te pedig nyomd le kicsit két karjánál fogva, vagy ragadd meg őt a fenekénél fogva. Próbáld ki mindkettőt, és nézd meg melyiknek jobb a fogadtatása! Bármelyik is bizonyul élvezetesebbnek, arra figyelj, hogy a medencédet mindig tartsd közel az övéhez, így végig fenn tudsz tartani egy kellemes nyomást.

Ez a pozíció mindkettőtök számára rendkívüli élvezetekkel kecsegtethet, de ügyelj arra, hogy hol és mekkora nyomást helyezel rá. Ha ugyanis egy bizonyos pontjára helyezed a teljes testsúlyodat, az egy idő után nagyon kényelmetlenné válhat számára. Itt számít az, hogy mennyire tudod kontrollálni a tested és hogy mekkora erőkifejtésre vagy képes.

A misszionárius pozícióhoz fontos a megfelelő fejlettségű hát és fenék, és mellizom, amiket különösen csípőemeléssel, súlyzós húzódzkodással és nyújtott karral végzett lehúzásokkal tudsz erősíteni.

Image
Muscle & Fitness magazin, minden ami testépítés, fitnesz, erőemelés vagy crossfit.