8 izgalmas kedvcsináló a legújabb Terminátor filmhez

Ezek a pillanatképek egy kis betekintést engednek a Genesis kulisszatitkaiba, amit már nagyon várunk!

Bizony már tűkön ülünk, hogy újra lássuk Arnoldot a filmvásznon a legújabb Terminátor epizódban, amit Június 1-től kezdenek el vetíteni világszerte. A Muscle and Fitness eredeti amerikai kiadásának vezető szerkesztőjének Shawn Perine-nek tavaly nyáron lehetősége volt ellátogatni a forgatás helyszínére a New - Orleans-ban található NASA hangárba, ahol bepillanthatott a 170 millió dollár költségvetésű forgatás kulisszái mögé, és magával Arnolddal is eltölthetett egy kis idő, amelyről a magyarországi Muscle&Fitness első lapszámában is olvashattok.

Például arról, hogy milyen Arnold a forgatásokon munka közben, és hogy hogy közelíti meg annak a karakternek a megformálását, ami őt egy valódi filmes legendává tette. Ezen kívül pedig testközelből figyelhette meg Arnold egy edzését, amit az olvasók elé is tárt. Most pedig elétek tárunk néhány exkluzív felvételt a hamarosan mozikban is látható szuperprodukcióból!

Arnold visszatért

Sokszor írtunk már Arnold visszatéréséről a Terminátor ikonikus szerepébe, amikor pedig hivatalosan is megerősítették az erről szóló híreszteléseket, tudtuk, hogy őt kell szerepeltetnünk a címlapon is, hiszen ez nem csupán egy film, ez egy tisztelgés egy legendás akcióhős előtt. Készüljetek fel a kulisszák mögötti exkluzív beszámolónkra!

Arnold fiatalabb kiadása szintén feltűnik

A filmvilág technikai vívmányainak köszönhetően újra láthatjuk a Terminátor legelső részében szereplő Arnoldot, fiatal kiadásban és újra meggyőződhetünk tekintélyt parancsoló mellkasáról!

Stílusból jeles

Bőrdzseki? Pipa! Az elmaradhatatlan gépfegyver? Pipa! Ezen felül a Terminátor tökéletesen fésült hajjal jelenik meg a legújabb részben! Nem kérdés, hogy ennyi év után is hozzá a tőle megszokott tökéletes fizikumot!

Veszélyes robotok

Senki se merne újat húzni ezzel T-800-assal! Elképesztő erejükkel könnyedén felveszik a versenyt az emberekkel, és akkor még nem is említettük gonoszul vigyorgó fogsorukat!

Az akciófelelősök

Sarah Connor, Kyle Reese, villámgyors járgányok, géppuskaropogás, és (feltehetően) hatalmas robbanások. Kell ennél több?

A rettegett John

Gonosz főhősünk hosszú utat tett meg, amíg a 90-es években látott oldalra fésült hajú, hangulatember tiniből egy kemény, semmitől vissza nem riadó, vérszomjas fenevad nem lett, akinek semmi sem szent!

Szemtelenül dögös Sarah

Minden tiszteletünk Linda Hamiltoné, de már alig várjuk, hogy széles vásznon is lássuk a Trónok harcából megismert Emlilia Clarke-ot! Az új Sarah robotokra vadászik, autókat robbantgat és közben még elképesztően dögös is! Beleszerettünk!

Ősz és veszélyes

Az életkor pusztán egy szám, főleg ha épp egy titániumból készült robot van a nyomodban! Az "öreg" Terminátor tekintete, tekintélyt parancsoló jelenléte és figyelemre méltó fizikuma még mindig a régi! Éppúgy, mint Arnoldnak az életben!