Ne nézz ki úgy, mint Hulk kulája!

A brazil testépítő izmai valósággal kővé dermedtek, erre képes a synthol injekciók túladagolása!

Amikor Romario Dos Santos Alves azt mondta, pont úgy akar kinézni, mint maga Hulk, láthatóan nem tréfált! Folyamatosan gyúrt, emellett pedig izmait a mérgező synthol-lal lőtte, ami egy roppant káros, olaj és alkohol keverékéből álló vegyület. Alves ezzel hamarosan hatalmas méretűre nőtt, és a frászt hozta az összes gyerekre, aki csak megpillantotta őt az utcán.

Gyors és egyszerű szúrások, és máris kész az áhított szörny-külső! Azonban Alves számára mégis hiba csúszott a gépezetbe, állapota most közel sem mondható ideálisnak. Nyilván súlyos árat kell fizetni azért, ha izmaidat úgy pumpálod, mint ahogy egy libát tömnek, ami majd ízletes pástétomként végzi. Az olajban található mérgező vegyületek ugyanis számos szellemi és fizikai egészséget veszélyeztető hatással bírnak. A dolgok olyan rosszra fordultak, hogy Alves életét már csak drasztikus beavatkozással lehetett megmenteni.

"Emlékszem, amikor az orvos közölte velem, hogy mindkét karomat amputálni kell."- nyilatkozta a megtört brazil a Daily Mail-nek. Ez bizony valljuk be, hatalmas és értelmetlen áldozat egy szörnyen eltúlzott felsőtestért.

Szerencsére az orvosoknak sikerült eltávolítani az Alves karjában kialakult szikla-szerű rögöket, így már csak az agyát kell helyretenniük!