MOVEBELT - az öv, ami felszabadít

Tartsd értékeid biztonságos helyen és mozogj szabadon!

Ismerős az érzés? Épp ragyogó kint az idő, ezért rá is szántad magad egy kis szabadtéri futásra. Telefonodon már ott sorakoznak legpörgősebb ritmusok, és persze a legújabb lépésszámláló és pulzusmérő alkalmazás! Más nagyon nem is kell, csak egy lakáskulcs, de ebben a pillanatban rájössz, hogy még ezeket sem tudod hova tenni! Táska a futáshoz? Kizárt! Végül aztán csak találsz egy régi övtáskát és mindent belegyömöszölsz! Persze a cucc egész végig a hasadat veri, idegesítő, kényelmetlen, végül aztán rá is fogod az egész rossz teljesítményed és megfogadod, hogy legközelebb a terembe mész futni! Ám ott is hasonló problémával szembesülsz, és egész végig pakolod a belépőkártyád és a telefonod egyik sarokból a másikba, és minden egyes sorozat után aggódva nézed, hogy vajon megvannak-e még!

Ugye, hogy ismerős az érzés! Szerencsére mi azonban megtaláltuk a megoldást, mégpedig a MOVEBELT életmód és sportkiegészítő öv személyében, ami éppolyan kényelmes és trendi, mint amilyennek látszik, és amellett, hogy praktikusságának köszönhetően hasznos társad lehet az edzésben, még öltöztet is! Bizony, a MOVEBELT egy olyan hiánypótló kiegészítő, ami ötvözi a kényelmet, az egyszerűséget és a divatot. A színválasztékot tekintve abszolút az aktuális trendhez igazodik, így kedvünkre válogathatunk vidám, semleges és merész színek közül, stílusunknak megfelelően. Konzervatív üzletembereknek a fekete, vagy az egérszürke árnyalatot ajánljuk, míg a csajok bátran feldobhatják kedvenc edzős szettüket egy élénk, igazi tavaszi korall, vagy neon zöld színű övvel!

A legjobb, hogy nem csúszik se fel, se le, nem izeg-mozog, a csípődön marad aktív mozgás közben is. Külön előnye, hogy logója fényvisszaverő borítást kapott, így sötétben is látható leszel, ha ezt viseled egy esti futás, vagy kirándulás közben.

Minden egyes Movebelt öv összesen 4 praktikus zsebbel készült, így telefonod mellett elfér benne, a lakáskulcsod, a bankkártyád, és a kedvenc energiaszeleted is! Az öv kifordítható így a zsebek belülre kerülnek, ennek köszönhetően pedig teljes biztonságban tudhatod az értékeidet. Anyaga nedvesség elvezető, ezáltal hosszabb ideig tartja szárazon és komfortosan a deréktájat. Olyannyira megszerettük ezt a kényelmes viseletet, hogy egy könnyed sétára, vagy bringázásra sem indulunk el nélküle! Kell ennél több?

Mi már kipróbáltuk, és nem csalódtunk! Használat után pedig egyszerűen csak bedobtuk a mosógépbe!

Keresd a Movebeltet XXS-től egészen az XXL-es méretig, férfi vagy női változatban, a szivárvány szinte összes színében a www.movebelt.eu címen, ahol egyből meg is tudod rendelni kedvenc leendő edzőtársad!