Ébredj The Rockkal! – A korai kelés többé nem probléma!

Mielőtt nagyon beindulna a fantáziátok, Dwayne Johnson legújabb ingyenes telefonos applikációjához készítettünk kedvcsinálót.

 

Bár sanszos, hogy alig kattintottál a cikkre, máris az App Store-t böngészed, hiszen Dwayne Johnson neve a garancia arra, hogy ismét olyasvalamit kapunk, ami értékes, hasznos, inspiráló, és nem utolsósorban szórakoztató is. A „Rock Clock” névre hallgató ingyenesen letölthető telefonos ébresztőalkalmazás ugyanis ismét több, mint aminek elsőre látszik. A Szikla mindig is a legnagyobb odaadással igyekezett rajongóit motiválni álmaik elérésére, és a vadiúj app is éppen erre szolgál. Amellett, hogy egy rakás vicces csengőhang közül válogathatsz, amelyek egy részét The Rock maga énekelte és gitározta fel, folyamatosan nyomon követheted kitűzött céljaid teljesítését, miközben A Szikla napi eredményeiről is rendszeresen értesülsz, aki természetesen motivációs szövegekkel és videóüzenetekkel bombáz Téged!

Rock-Clock.jpg

Ja, és még valami: a szundi üzemmódot pedig jobb lesz elfelejtened, mert természetesen nem létezik!

 

Az applikációt innen töltheted le immáron többmilliomodik felhasználóként, de az App Store-ban is egy perc alatt megtalálod!

000001.jpg Mert a célok nem érik el önmagukat!" 

Kövess minket Facebookon is!

www.facebook.com/muscleandfitnesshungary