Szorongsz? Az edzés segíthet!

Ez a brit hölgy olyan komoly szociális problémákkal küzdött, hogy szinte ki sem mozdult otthonról, végül az edzés segített helyrebillenteni önbizalmát.

 

Carrie Ellison szinte bénító erejű félelemben élte az életét, és ritkán mozdult ki otthonról, mert saját bevallása szerint gyermekkora óta súlyos szorongásos tünetekkel és agorafóbiával küzdött, amióta a mamája 13 éves korában magára hagyta. Azóta kerülte a társas érintkezéseket, egyáltalán nem szeretett másokkal találkozni, amiből persze az iskolában is gondjai akadtak.

A mirror.uk nemrég lehozott cikke szerint Carrie élete 35 éves korában vett hatalmas fordulatot, amikor felfedezte a testépítést, és elhatározta, hogy egy bikinis verseny keretében a színpadra áll.

Carrie sorsfordító átváltozása 2014-ben kezdődött, amikor már az idegösszeomlás szélére jutott. Először csak a négy fal között kezdett el edzeni, hogy mégis valahogy formában maradjon, de hamar beleszeretett a sportba. Rendszeres edzése eredményeképpen jelentősen javult a közérzete, és szociális fóbiái is lassan alábbhagytak, azaz fokozatosan egyre többször merészkedett emberek közé, és hamarosan egy személyi edzővel kezdett dolgozni a helyi teremben. Ellison célul tűzte ki magának, hogy a színpadra fog állni, és tavaly októberben részt vett élete első bikinis versenyén. Bár magát a versenyt nem sikerült megnyernie, Ellison mégiscsak hatalmas győzelemként könyvelte el a fellépést, hiszen sikerült felülkerekednie a szorongáson. Tervei szerint idén is benevez.

carrieellison.JPG

Kövess minket Facebookon is!

www.facebook.com/muscleandfitnesshungary