Sly újra a szorítóban!

A legendás Rocky visszatér, újra boxkesztyűt húz, és elszántabb mint valaha! A "Creed" minden bizonnyal méltó folytatása lesz az ikonikus Rocky Balboa sorozatnak, íme az előzetes!

Az ellenfél azonban most a korábbi nagy riválisból lett barát Apollo Creed fia, Adonis, akit Michael B. Jordan alakít majd az igazi klasszikusnak számító Rocky legújabb epizódjában. A történet szerint Adonis Philadelphia felé veszi az irányt, hogy felkeresse egy boxmeccs közben elhunyt édesapja egykori legnagyobb ellenfelét Rocky-t, akit a még mindig bombaformában lévő Stallone formál meg. Adonis ugyanis a fejébe vette, hogy addig nem tágít, amíg Rocky az edzője nem lesz.

Édesapja Apollo a sorozat első két részében még Rocky ádáz ellenfele volt, a harmadik részben váltak riválisokból barátokká, ám a barátságnak szomorú vége lett, amikor Apollo a negyedik részben a szorítóban életét vesztette.

A Creed várhatóan ősszel kerül a mozikba, és a készítők elmondása szerint nem csupán a nagy ütésekről szól, hanem hogy egy hatalmas pofon után, hogy tudsz újra felállni a padlóról és küzdeni tovább.