Íme az új Terminátor előzetes!

A Genesys félperces promóját maga Schwarzenegger tette közzé saját Twitter oldalán

 

Terminátor rajongok, öveket becsatolni, készüljetek! A legújabb epizódot beharangozó előzetest maga Arnold osztotta meg rajongóival a Twitteren.

A minden eddigi résznél látványosabb akciót júliustól kezdik el vetíteni világszerte, megjelenését már mi is nagyon várjuk.

 

A 2029-ben játszódó szerint John Connor (Jason Clarke) az emberi ellenállás vezetője, visszaküldi hűséges hadnagyát Kyle Reese-t (Jai Courtney) a múltba, hogy megmentse édesanyját Sarah Connort, és biztosítsa saját létezését. Reese azonban olyan dologra bukkan rá, amit sose gondoltak volna. Miután egy terminátor műve miatt édesanyja árva lett 9 évesen, Sarah Connort (Emilia Clarke) egy másik terminátor nevelte fel, akit a védelmére programoztak. Ez a terminátor, az Őrző (Arnold Schwarzenegger) aztán kiképezte őt, tanította, hogy szembe nézhessen a sorsával, ő viszont ezt hajthatatlanul próbálja visszautasítani.

Mostanra, egy újabb küldetéssel szembenézve, Kyle-nak, Sarah-nak és a régi szövetséges terminátornak meg kell menekülnie az újabb üldözőktől, akik az életüket akarják.