Szuperhősdömping az 50. Super Bowlon!

Nem csak a futball, de a képregényfilmek szerelmeseinek is volt miből szemezgetniük az 50. NFL-döntőn.

 

Az Amerika kapitány harmadik része, az új X-Men, a Batman Superman ellen és a Deadpool is kapott egy spotot. És ez még nem minden. Íme néhány megszokott és szokatlan trailer.

AMERIKA KAPITÁNY: POLGÁRHÁBORÚ

Az Amerika kapitány: Polgárháborúban Steve Rogers az új Bosszúállók élén próbálja megvédeni az emberiséget, de ezúttal saját kormányukkal gyűlik meg a bajuk, amely központosítaná a szuperhősök „intézményét”. A          z elit alakulat két részre szakad, amelynek kormánypárti frakcióját Steve Rogers vezeti, míg Steve Rogers és csapata a függetlenség megtartása mellett lép fel.

Várható magyar bemutató: 2016. május 12.

X-MEN: APOKALIPSZIS

Apokalipszist, az ősi idők legyőzhetetlen és halhatatlan démonát egykor istenként tisztelték, de  de amikor felébred évezredes álmából, kiábrándul abból, amivé az emberiség lett. Elhatározza, hogy mutáns-hadseregével megtisztítja a világot, és új világrendet teremt.

Várható magyar bemutató: 2016. május 27.

DEADPOOL

A napokban érkezik hazánkba az egyik legellenszenvesebb, mégis talán egyik legnépszerűbb karakter, az orbitális tahó Deadpool személyében...

Magyar bemutató: 2016. április 11.

HULK VS. HANGYA

És ez még nem minden. A Marvel a Coca Colával karöltve összedobott egy olyan spotot is,  amelyben Hulk és a Hangya egy doboz kóláért száll harcba.

BATMAN SUPERMAN ELLEN

Természetesen a DC Comics is igyekezett fölvenni a versenyt. A Batman Superman ellen battle royalt beharangozó reklámokban a Turkish Airlines légitársasághoz folyamodott.

Várható magyar bemutató: 2016. március

Kövess minket Facebookon is!

www.facebook.com/muscleandfitnesshungary