Elképesztő, mire készül idén Dwayne Johnson!

The Rock 2016-ban jó esélyekkel szállhatna ringbe „Az év legelfoglaltabb embere” címért is.

 

Akinek kétségei támadtak volna A Szikla foglalkoztatottságával kapcsolatban, azt temérdek eddigi cikkünk, valamint a sztár legutóbbi Insta-posztja bizonyára meggyőzi majd. Aki követi, tudja, hogy a telefonján minden egyes napon hajnali 4-re állítja az ébresztőt, aminek fő oka, hogy mindenképpen formában kell maradnia, hogy beleférjen saját szűkre szabott menetrendjébe.

Jelenleg az HBO-s Ballers-sorozat 2. évadjának befejezésén dolgozik, majd meg sem áll a Baywatch-remake 12 hetes forgatásáig. Ezután rögtön beleugrik a Halálos iramban 8 szintén 3 hónapos, majd a klasszikus videojátékon alapuló Rampage-film forgatásába. Utóbbi előtt azonban látogatást tesz a San Diego-i vadrezervátumba, valamint Afrika néhány orvvadászat ellenes intézéményébe, hogy alapos kutatást végezzen a szerep megformálásához.

Mindez a feladat Johnson szerint „eltörpül a legrémisztőbb, legnehezebb, mégis legörömtelibb feladathoz képest, ami nem más, mint az apaszerep.” A másik legnagyobb kitüntetés, ami az utóbbi időben érte, saját bevallása szerint legújabb Muscle & Fitness fotózása volt! Február/márciusi számunkban nem csak a címlapon, de vendégszerkesztőként is, összesen több mint 20 oldalon találkozhattok vele! Történelmi pillanatra készüljetek!

Az újságot február közepétől keressétek az újságárusoknál!      

Kövess minket Facebookon is!

www.facebook.com/muscleandfitnesshungary