Napi idióta: Ne próbáld ki otthon!

Guggolás Segway-en 143 kilóval

Nemcsak otthon, de a teremben sem javasoljuk, hogy megkíséreld leutánozni a legkevésbé sem veszélytelen (ámde mégsem annyira vagány, mint amennyire elmebeteg) mutatványt. Egy tapasztaltabb gyúrós ugyanis tudja, hogy a nehéz súllyal való sikeres guggolás alapja a stabil és megállás.

Persze egy ilyen megszállott exhibicionista, mint Bradley Martyn csak-azért-is megcsinálja, a lehető leghelytelenebb és legrizikósabb módon. Hiába, az Instagram követők számának határtalan hajhászása ma az egyik legnagyobb úr. Erős a gyanúnk, hogy itt is erről van szó, hiszen máskülönben ki kockáztatná meg a minden józan megfontolástól mentes kísérletet, hogy 143 kilóval guggoljon egy fogantyú nélküli PhunkeeDuck nevű Segway-szerű szerkezeten?

Ha kíváncsi vagy, hogy a furcsa véletlen folytán hogyan maradnak épek Martyn csigolyái,  nézd meg az alábbi videót, amiből az is kiderül, hogy nem ez az első, sem az utolsó őrült ötlete, azaz még sok meglepetésre számíthatnak a kíváncsi szemek és a Darwin-díjra pályázók.