Rousey legyőzte az öngyilkosság rémét!

A harcoskirálynő könnyek között vallott Ellen DeGeneres talkshowjában.

 

A tavaly Holly Holm ellen hatalmas KO-val elvesztett címmeccs szó szerint majdnem végleg a padlóra küldte, de a trónfosztott bunyókirálynő ismét hatalmas lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot. A felépült Rousey Ellen DeGeneres talkshowjának vendégeként számolt be a legnehezebb pillanatokról:

„A kórházban azt kérdeztem magamtól: ki vagyok én, ha nem ez? Szó szerint arra gondoltam, hogy abban a percben megölöm magam, mert senki sem vagyok többé, senkit sem fogok érdekelni.” Figyelembe véve, hogy 8 évesen saját édesapja is öngyilkosságot követett el, a harcosnő valóban komoly veszélyben lehetett, és már majdnem megadta magát. De Rousey-t keményebb fából faragták: amikor meglátta barátját, a szintén harcos Trawis Browne-t, azt mondta magának: „Életben kell maradnom, hiszen gyerekeket szeretnék szülni neki.”

Ellen mély elismeréssel fogadta Rousey történetét, mondván, hogy rengeteg bátorságot adhat hasonló gondolatokkal küzdő embereknek, akik láthatják, hogy egy ilyen bátor, fizikailag és lelkileg is erős nővel is előfordulhat ilyesmi, hogy ez bárkivel megtörténhet, mert mindannyian sebezhetőek vagyunk, ez tesz minket emberré. Rousey reakcióját érdemes szó szerint idézni:

„Talán ez az én szerepem. Mindenki számára eljön az időszak, amikor saját magát kell felhúznia a földről. Velem ez már sokszor megesett, de még soha senki nem látta. Lehet, hogy most én lettem a példa, aki mindenki szeme láttára felhúzom magam a földről… mindenkiért. Ennek ellenére még mindig veretlennek gondolom magam, mert szerintem mindenki szabadon dönthet:

000001.jpg úgy döntöttem, hogy mindig veretlen maradok!”

Rousey egyéként alig várja, hogy Holm a keze közé kerüljön, és egy csöppet sem fogja sajnálni.

Persze más fontos dolog is történt azóta. A Sports Illustrated magazin testfestős bikinikampánya olyan ütősre sikeredett, hogy a döntéshozók végül osztott kegyet gyakoroltak: egy helyett három különböző címlapot készítettek. A két másik címlapon egy gyönyörű plus size modell, Ashley Graham, valamint a szőke bombázó Hailey Clauson pózol, de a szárnyra kapott híresztelések is igazolódtak, miszerint a harmadikon Rousey látható a maga természetes valójában, teljesen pucéran, élénken virító festékkölteményben.

SI_threesome.jpg

A lányok egyenként különösen fontos és megtisztelő gesztusként értékelték, hogy három teljesen különböző stílusú és testalkatú szépség egy időben kap megkülönböztetett nyilvánosságot, amivel a magazin az egyediségben rejlő szépség mellett foglalt állást egy tökéletes és elérhetetlen egyetemes ideál közvetítése helyett.

Kövess minket Facebookon is!

www.facebook.com/muscleandfitnesshungary