POWERCROSSBODY - VITAFLEX GP Power and Showdown Day - 2019. szeptember 28.

6 sportág. 600 versenyző. 2000 néző. 10 000 000 forint értékű összdíjazás. Az igazi sportteljesítményeket jutalmazni kell. Odafigyeléssel, méltó díjazással.

Jól össze lett rakva megint! Testépítés, fitness, fizikusok, fekvenyomás, felhúzás, crossfit. Szépség, esztétikum, erő és kitartás. Művészi kivitelben. Talán egy forgó színpad lenne jó, ahol a Fitness Modell után mindjárt a férfi 100 kilósok felhúzása következhetne, majd egy jó kis pörgős Bar Muscle Up. Mert ilyen még sosem volt! És akkor biztos, hogy nem maradnánk le semmiről. Szóval, barnító illat és beesett arcok. Csuklóbandázs csattanása és halálhörgés. Négyütemű fekvőtámasz és Atomic Sit Ups. Csillogó kupák és érmek a VITAFLEX GP-n. Megannyi felemelő pillanat a sportbarátok, versenyzők számára. Nézzük csak sorjában, mi történt ezen a Body and Power szombaton.

Hatalmas sor a bejáratnál. Nevezők sokasága érkezik a regisztrációs pulthoz. Az utolsó napok, órák felkészülésének feszültsége az arcokon. Esélylatolgatások foszlányai. Mi lesz, ha… Az enteriőr már ismerős, alaposan becsomagolva belülről a sportcsarnok. A folyosóról nyíló öltözők, hadikórházra emlékeztetnek.

relax.jpg

Földön fekvő emberek, plafont bámulva, némelyek a teljes összeomlás szélén. Sokan közülük, kifejezéstelen arccal, állandóan majszolva töltenek. Mellettük életmentő vizespalackok, amikhez nyúlni tilos. Csak végszükség esetére. Egy pohár víz mit ér…És mi mindent ront el. Gyors forma csekkolás a folyosón. Gyurma és tanítványa.

gatya_le.jpg

A backstage-ben már különös bál van. Szerecseny jelmezben szenved mindenki. A nézőtér még üres, a színpad mögötti ledfal már lázasan villog és a bírók is be-beülnek a hosszú asztal mögé.
Az erőemelők korai emberek, javában folyik a mérlegelés. Aki benn van a kategóriájában, mehet eszegetni egy kicsit. Aztán lehet melegíteni, nézni a monitorokon a többiek kezdősúlyait, latolgatni az esélyeket. Felhúzással fog kezdődni a csata. Ozy persze itt van. Hiszen nem halt meg. Csak hazament. Most is itt mosolyog. Az Ákos pólóján. És ez a mosoly mindig megnyugtatott minket ilyenkor a verseny előtt. Első verseny Ozy nélkül… Nehéz, de folytatni kell! Ozy rockysai igenis megőrzik azt a szellemiséget, akaratot, kitartást, amit Ő képviselt és tanított. SHOW MUST GO ON!

Ozy_polon.jpg

Mészi pörög, forog, intézkedik, ahogy egy rendezőhöz illik. És persze fogadja a gratulációkat legújabb Mr. Olympia győzelméhez. Kezdődik a felhúzás. Két színpadon. Hiszen110 nevező volt! Mielőtt elkezdenék, irány a harmadik helyszín. Gyerünk ki a szabadba, indul a VITAFLEX SHOWDOWN, ami egy pénzdíjas, funkcionális cross verseny a Hungarian Games alapítójának és mindenesének, Tomán Kornélnak szervezésében. CrossFit körökben nem vagyok túl jártas, de Radnai kolléga majd kisegít! Úgyis ő ebben a profi. Jó kis dinamikus sportág, ahol az erő-állóképesség és a max erő egyaránt dominálnak. Hogyan is lehet egyszerre ez? A program szerint 7 WOD lesz ma, vagyis hét fordulónyi feladat, amelyek többségében összetett gyakorlatsorokat kell végrehajtani a versenyzőknek. Három kategóriában történnek a küzdelmek: elitebb, kezdőbb és masters korosztályos (35 felettiek), persze női és férfi változatban is.
Az első WOD-ban, mintegy bemelegítésként, csak egy feladat van, mégpedig a Hang Clean, vagyis az ölből felvétel. Ez egy súlyemelő gyakorlat. A női versenyző közül Szakolcai Fédra teljesíti legjobban, 95 kilóval. A férfiaknál Varró Gábor 140-et csinál. Közben Radnai Tomi elmeséli milyen nagy fába vágta a fejszéjét azzal, hogy létrehoz egy funkcionális fitneszversenyzési szövetséget az International Functional Fitness Federeation nemzetközi anyaszövetség égisze alatt: ez a “Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ)”. A célja az, hogy hivatalosan is sporttá váljon a crossfit jellegű funkcionális fitneszversenyzés, bekerüljön a hivatalos sportok nemzetközi vérkeringésébe és remények szerint olimpiai sporttá váljon!

huzodzkodas.jpg

A második WOD-ban is egy súlyemelő gyakorlat szerepel, ötvözve némi dobozra ugrással. Jó a hangulat, lelkes közönség bíztatja a versenyzőket a lelátóról. Szerencsére az időjárás is barátságos és Molnár Tomi felhúzó világbajnok megkérdi, hogy a férfiaknál a félmeztelen megjelenés előírás? A harmadik WOD-ban aztán keveredik a vörös és fehér izomrostok csatája, hiszen a kitartás igénylő gyakorlatok mellett húzódzkodások és elöl guggolásos fej fölé nyomások esszenciája is szerepet kap.

Bele lehet feledkezni, de vágtatni kell vissza, mert a First Time Bodybuilderek felsorakoznak a színpadon és ezzel kezdetét veszi a VITAFLEX GP.

poz_hatulrol.jpg

Már jócskán megtelt a nézőtér és a bírók vizslatekintetekkel tapadnak a bronztestekre. A tömegen átvágva ismerős arcok fénylenek fel. Barkóczy Tamás tanítványával sorakozik a barnító sátrak előtt. Aztán Guldi, aki csak feküdni jött a többiekkel. A legjobb ugyanis a backstage-beli fetrengés. Azért itt, a színpad mögött, megáll az ember egy pillanatra és elgondolkozik ennek a sportágnak az értékein. Azon a rengeteg áldozatvállaláson, amit végig kell szenvednie a sportolónak. Mennyi lemondás, kín, szenvedés, míg mosollyal az arcán reflektorfénybe léphet végre. Elég egy apró hiba és tönkremehet az egészéves felkészülés. Nincs még egy sport, ami ilyen kemény. A VITAFLEX stand előtt Vongsanti Babett készülődik, hiszen ő is benevezett a BIKINI MODELL kategóriában. Közben berobog Mészi és ki kell használni az alkalmat, hogy készítsünk egy gyors fotót. Hiszen a babona él: aki Mészivel fotózkodik verseny előtt, az NYER!

kozos_kep.jpg

Gondoljunk csak az elmúlt két Mr. Olympiára.
Közben a nézőtér reakciójából érezni lehet, hogy nagy küzdelmek zajlanak a színpadon. A végtelenségig beszáradt testekről patakzik a veríték. Néhol a barnító is lecsorog. Ám Bognár Gergő rögtön ott terem és mindenkit kijavít!

utolso_tanacsok.jpg

Az első blokk végén rögtön eredményhirdetés és már indulhatnak is a győztesek fotózásra.

Eredmények:

First Timer Bodybuilding:
1. Reizer Bence
2. Horváth Márk
3. Szalai Attila
4. Szabó Tibor
5. Horváth János
6. Boros Árpád
7. Valter János
8. Kovács Krisztián
9. Bona Massimiliano
10. Rocco Sestito

Novice Bodybuilding
1. Buza Szilárd
2. Kovács Ervin
3. Kovács Máté
4. Kőműves Máté
5. Czene Árpád
6. Kovács Martin
7. Bíró Attila

Masters Body 40+
1. Bolla József
2. Kratochvil Erik
3. Kökény Csaba
4. Szabó Tibor
5. Horváth János
6. Jan Stangl

Masters Body 50+
1. Diego Martines
2. Rocco Sestito
3. Lipták Mihály

Junior Bodybuilding
1. Nagy Richárd
2. Rakonczás Péter Márk
3. Bogár Tamás
4. Bíró Attila
5. Horváth Gergő
6. Valter János
7. Demjén István

kozos_kep2.jpg

Közben a poweres szentélyben száll a magnézia a levegőben. Finom motivációs üzenetként csattannak a tockosok. Nem kell túlbonyolítani a felhúzást. Csak lehajolsz, belekapaszkodsz és felhúzod. Egyszerű nem?

felhuzas.jpg

Magával ragadó e sportág triviális brutalitása. Könyörtelenül osztja az igazságot: IRON NEVER LIES. Lám mindenki visszatér a gyökerekhez. Berkes Laci is, hiszen ő is poweresként kezdte, később testépítőként folytatta, és kissé összeragasztva bár, de ismét küzd az erőemelés porondján. Azon a porondon, ahol Németh Laci és Szűcs Attila a porondmester. Akiknek néha fura feladat is adatik. Éppen most háromszázat pakoltatnak a rúdra, majd bejelentenek egy leánykérést…Talán össze is adnák őket, de érkezik a következő versenyző. Mindegy, a gyűrű helyére kerül, a meghatódott menyasszony könnyek között.

lanykeres.jpg

Hát ilyen ez az erőemelés. Kiemelkedő teljesítmények a színpadon. Női mezőny. Gyengébb nem? 44,5 kilósan 120-at húzni nem olyan rossz ugye? Kecskeméti Kinga. Vagy 22 évesen juniorként felrántani a 160-at? Varga Fanni. 71 évesen 100 kilóval játszani? Grúber Anna. És, ha már Grúber, Vilivel is találkozunk! Kortalan kövülete a magyar erőemelésnek! Férfiaknál 320-350-370. Kiss Ádám, junior versenyzőnk. No comment. Hihetetlen. Kiss Laci bácsi 71 évesen, eltiltva a mozgástól. 250. És a verseny után azt mondta: Az eredményemmel nagyjából elégedett voltam, habár többet is bírtam volna, mint a 250 kg. Freimann Sanyi nem engedte, hogy nagyobb súlyt kérjek, mert ennek a hónapnak a végén GPC Világbajnokság van Szlovákiában és nem akarta, hogy nagyon kimaxoljam magam.
És most jöjjön az obligát kérdés, hiányozhat-e Kathi Béla egy ilyen rendezvényről? Á dehogy! Hiszen neki is a vérében van a súlyzós sportok imádata. Muszáj itt lennie! Mi volt az Olympián? Megérdemelten nyert Brandon Curry? Tényleg apuka leszel nemsokára? Jó dumálni vele.

harman.jpg

Radnaiék az ötödik WOD-nál tartanak, ahol Atomic Sit Ups (tárcsával felülésből felállás), kézenállásban járás és kitörés variációkkal terhelt köröket rónak az atléták. Azért ez hihetetlen kemény sportág. Iszonyatos energiákat mozgatnak meg a sportolók és utolsó lélegzetükig küzdenek. A férfiaknál Bodnár Ádám nyer. Női vonalon Csukás Zsókának a legjobb az ideje.

foldonfekve.jpg

Bent a nagyszínpadon pörögnek a kategóriák. Természetesen a legnépszerűbb a fizikusoké. Junior és Open kategóriában is alig férnek el a színpadon. Beérett a kategória, nem lehet labdába rúgni, holmi langyos strandformával.

poz_hatulrol2.jpg

Bizony némelyek testépítő méreteket súrolnak. Ennek értékelése sem lehet túl egyszerű a bírák számára. Említésre méltó Shahab Shariati, aki a Masters Physiqe gyözelmét követően az Overall Physiqe-ben is kiválóan megállta a helyét és a fiatalok legjobbjai között bronzérmes lett. Másik népszerű kategória, a Classic Bodybuilding. A 15 versenyző közül, meggyőző formával és arányokkal, Baráth Roland diadalmaskodik. Aztán van még Body Class és Muscle Model a férfiak versenyében, ami szintén kiváló mód az esztétikus testek bemutatására. A hölgyek számára is rengeteg lehetőséget nyújt a VITAFLEX GP a megmérettetésre. Csak a Bikiniben hat kategória… Ilyenkor az ember azt gondolná, hogy mindenki vihet haza érmet, hiszen eloszlanak a versenyzők. Ez azonban tévedés! Rengeteg induló nevezett. Összesen 69 hölgy sorakozott fel összesen a bikini kategóriákban ezen az estén!

csajok_indulnak.jpg

Most éppen a figyelem középpontjában Vongsanti Babett, aki a 2019-es Arnold Classic Modell versenyen az előkelő negyedik helyezést szerezte meg. Ha láttátok őt korábbi versenyeken, vagy a VITAFLEX magazin címlapján, akkor meglepve konstatálhatjátok, hogy milyen hatalmas fejlődésen ment keresztül. Jelentősen javultak és kihangsúlyozódtak sportosan kellemes arányai és ezek profi bemutatásával ezen az estén ő volt a legjobb a kategóriájában.
A kategóriák szünetében meglepetés vendéget köszönthetünk a színpadon. De jó, hogy van ilyen! Testépítés, fitness életünkben, múlt, jelen, jövő egyaránt fontos. És a tegnap hőseinek küzdelme mindenkor iránymutató. Lantos Johnny szólítja a színpadra Kardos Lajost, a közelmúlt testépítő legendáját. Kedélyes csevegés a színpadon sikerekről, súlyokról, sérülésekről. Lajos úgy véli, hogy egy igazi testépítő nem elég, ha tökéletes testet mutat be, ennek megfelelően erősnek is kell lennie.

Lantos_Johnnyval.jpg

Eredményhirdetések és boldog győztesek. A legjobbak pedig, készülhetnek az esti Pro Show-ra.

Classic Bodybuilding
1. Baráth Roland
2. Horváth Márk
3. Dietrich Ádám
4. Lucenko Krisztián
5. Kovács Máté
6. Szalai Attila
7. Rocco Sestito
8. Fogarasi Bálint
9. Vucsetics Renátó
10. Daniel Cech
11. Czene Árpád
11. Gál Sándor
11. Bódi Dezső
11. Bogár Tamás
11. Jan Stangl

Toned Figure
1. Kriston Roxán
2. Milassin Dorina
3. Helt Enikő

Athletic Figure
1. Szczesniak Tamara
2. Stiaszni Brigitta
3. Tóthné Berta Mónika

Trained Figure
1. Opre Alida
2. Szeiffert-Tézsla Ágnes
3. Sebestyén Ágnes
4. Puchinger Bettina

Overall Figure
1. Opre Alida
2. Szczesniak Tamara
3. Kriston Roxan

Junior Physique
1. Ébert Gábor
2. Mezei Roland
3. Fekete Bálint
4. Uzsák Márk
5. Mogor Máté
6. Bajáki Bence
7. Füstös Tamás
7. Sztruhár Richárd
7. Szlifka Balázs
1. Vörös Máté
2. Meszlényi Thomas
3. Bozsár Gábor
4. Ébert Gábor
5. Kalmár Bence
6. Árvai Levente
7. Nagy Milán
7. Marek György
7. Stánicz Gábor
7. Fekete Bálint

Masters Physique
1. Shahab Shariati
2. Ésik Zoltán
3. Sörös Norbert

Overall Physique
1. Vörös Máté
2. Ébert Gábor
3. Shahab Shariati

Muscle Model
1. Kóczán Gergely
2. Halász Barnabás
3. Fruzsa Róbert
4. Kovács Martin
5. Füstös Tamás
6. Nagy Milán

Body Class 1-2
1. Horváth István
2. Kaszás Bálint
3. Davide Pioggia
4. Nagy Richárd
5. Pozsgai Zsolt
6. Kovács Ervin

Body Class 3-4
1. Jiri Prochazka
2. Fekete László
3. Buza Szilárd
4. Rigó Richárd
5. Göttler Zoltán
6. Takács Roland
7. Kratochvil Erik
7. Holik Roland

First Timer Bikini
1. Pazsák Zsanett
2. Nesznera Kitti
3. Lukács Barbara
4. Váradi Lili Kisanna
5. Sztrunga Diána
6. Andi Diána
7. Faragó Angéla Ajándék
7. Styaszni Dorina
7. Módis Melánia Brigitta
7. Neumayer Vivien
7. Hegyesi Ágnes
7. Fábos Adrienn

Junior Bikini
1. Harasztia Lívia
2. Püspöki Petra
3. Kiss Anna
4. Kónya Evelin
5. Kátai Luca
6. Pazsák Zsanett
7. Laposa Alexandra
7. Varjasi Lili
7. Kókány Barbara
7. Styaszni Dorina
7. Módis Melánia Brigitta
7. Sztrunga Diána
7. Csiszár Patrícia
7. Huszár Vanessza
7. Jobbágy Dóra
7. Korádi Boglárka

Bikini Model Short
1. Zaláni-Kiss Luca Csenge
2. Püspöki Petra
3. Germán Andrea
4. Kátai Luca
5. Barta Lilla
6. Ferencz Virág
7. Varjasi Lili
7. Faragó Angéla
7. Bezdán Bakai Lili
7. Dobos Anikó
7. Lukács Barbara
7. Meleg Krisztina
7. Kovács Dorka
7. Fábos Adrienn

Bikini Model Tall
1. Vongsanti Babett
2. Nagy Réka
3. Császár Adrienn
4. Váradi Lili Kisanna
5. Nesznera Kitti
6. Jáger Zsuzsanna
7. Góra Annamária
7. Szélné Rózsa Andrea
7. Jobbágy Dóra

Masters Bikini Tall
1. Andi Diána
2. Tánczos Hanna
3. Horváth Hajnalka
4. Sándorné Tokai Anita
5. Veres Viktória
6. Tolmács Márta
7. Hegyesi Ágnes
7. Yvonne Dederick

Trained Bikini
1. Szénási Tímea
2. Turza Dalma
3. Németh Bianka
4. Mészáros Eszter
5. Gál Csilla
6. Hajdú Cintia
7. Mede Boglárka
7. Kállainé Buzás Bernadett
7. Preznánszky Liliána
7. Bucsi Krisztina

Visszatérve a poweres platformra, már megy a fekvenyomás. És Ozy is itt van. Nézzétek ez ő! Anyuval és Kati nénivel. Mert mondtuk már, hogy folytatni kell!

gyerek.jpg

114 sportoló nevezett be a fekvenyomó versenyre. A női mezőnyből Eisensehr Evelyn nyomott letöbbet 117,5 kg-ot. Az abszolút bajnoki címet Kosztin Flóra szerezte meg. A férfiaknál 227,5 volt a legnagyobb kinyomott súly. Merkl Mátyás követte el. Az abszolút bajnoki címet Oláh Ákos nyerte, aki 104.8 kg-os testsúllyal 225 kg-ot nyomott.

A cross verseny is a végjátéknál tart már: 7. WOD. Az utolsó megmérettetés. Egy jó kis elöl guggolás, függésben lábemelésből mellérintős húzódzkodás kombója és négyütemű fekvőtámasz az, amiből állnak a körök. Az idő kissé borúsra vált, de szerencsére be lehet fejezni a versenyt. Jöhet az eredményhirdetés!
Amatőr Női: 1. Vigh judit, 2. Tóth Luca, 3. Somi Zsuzsi
Amatőr férfi: 1. Partl László, 2. Fejér Norbert, 3. Horváth Balázs
Masters +35 férfi: 1. Verbl László, 2. Nyíri László, 3. Tölgyesi Krisztián
Elit női: 1. Szakolcai Fédra, 2.Csukás Zsóka, 3. Fazekas Laura
Elit férfi: 1. Plesó Tamás, 2. Bodnár Ádám, 3. Vida-Szűcs József

harman_eremmel.jpg

Érdekes sportág ez a crossfit, biztosan lehet és érdemes is taktikázni a különböző versenyszámok terhelés típusait illetően. Kivétel, ha Szakolcai Fédra az ellenfél. Mert ő mind a hét fordulóban kíméletlenül aratott és nem adta alább az első helynél.

Lany_ferfi_eremmel.jpg

Képek érmekkel, bajnokokkal, de rohanás vissza, mert indul a Pro Show. Nagy a kísértés bekukkantani a backstage-be. De a szurkolók tömege miatt, nem biztos, hogy meg lehet őrizni a kiváltságos pozíciót itt, a bírák mögötti sorban. Amúgy is, olyan illusztris személyiségek vesznek körül, mint Kökény Béla, Freimann Sanyi, Vörös Zoli, Mazaga Zoli. Red Rock indul is a színpadra, hogy felkonferálja a Pro Show férfi versenyzőit, amely a mai versenyek győzteseiből és meghívott atlétákból tevődik össze. Szép kis nemzetközi mezőny. A legtöbb szempár a tavaszi VITAFLEX GP felvezető bírójának, Molnár Petinek a fizikumára tapad. Tudja-e hozni a tőle szokott tökéletes formát? Első pillantásra talán igen, lenyűgöző arányai egyértelműen dominálnak a színpadon. Az összevetések során azonban nem olyan meggyőző a fölény. A cseh versenyző iszonyatos szárazságával olyan csúcsformát mutat be, hogy azt nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Pozok_szinpadon.jpg

Első kihívás Lubos Chladek, Molnár Péter, Sami Jaukkuri, Horváth István, Kaszás Bálint és Davide Piogga. Úristen! Mi fog itt győzedelmeskedni? A tökéletes arányok? A hihetetlen precíz, száraz forma? A mélyen szeparált, de tömeges külső? Nem egyszerű…A bíróknak most sincs könnyű dolguk. A kihívások után óriási pose down show következik. Elszabadulnak az indulatok, szűk lesz a színpad és a gladiátorok letódulnak a nézők közé, elé, fölé, mindenhová. Fergeteges a hangulat. Ezért PRO a SHOW.

pozok_fotosoknak.jpg

Természetesen lehetetlen véget vetni a lázadásnak, Vörös Zoli képes csak erre, méghozzá úgy, hogy egy még nagyobb szenzációt jelent be a nagyérdeműnek és Kökény Bélát szólítja a színpadra. Béla a napokban tért haza Las Vegasból, ahol a világ legnagyobb testépítő versenyén, a Mr. Olympián vett részt. Erről beszél most. Hogyan sikerült kvalifikálnia magát, milyen érzésekkel lépett arra a színpadra, amiről gyerekfejjel, még csak álmodni sem mert. Milyen volt csatasorba állni azokkal a versenyzőkkel, akik a példaképei voltak. Hogy 126 kilóról kellett befogyni a 96 kilós kategóriába. Hogy félájultan feküdt a hotel folyosóján a verseny előtt… És, hogy a lehető legrosszabb pillanatban jött a bicepszsérülés, melynek következményeként még vár rá egy műtét. Fantasztikus élmény volt a Mr. Olympia, még akkor is, ha nem sikerült a legjobbak közé bekerülni. Gratulálunk Kökény Bélának! Olympikonunk tapsvihar közepette ledöcög a színpadról, láthatóan, azóta pótolja a kalóriákat, amióta hazaérkezett. Egy ilyen felkészülés hatalmas terheit ki kell pihenni, szüksége van a teljes regenerálódásra. Amióta belépett a csarnokba folyamatosan eszeget.
Visszajönnek a férfi Pro Show versenyzői a színpadra. Eredményhirdetésre. Izgalom az egekben, színpadon, nézőtéren egyaránt. És ezen a napon a férfi Pro Show VITAFLEX GP kupáját a cseh versenyző emelhette a magasba. Íme, az eredménylista.

Overall Bodybuilding
1. Lubos Chladek 7
2. Horváth István 16
3. Molnár Péter 19
4. Kaszás Bálint 29
5. Sami Jaukkuri 31
6. Davide Pioggia 42
7. Fekete László
7. Bolla József
7. Diego Martines
7. Nagy Richárd
7. Jiri Prochazka

A brutalitás után, lágy vonalak hullámai a színpadon. A hölgyeké a főszerep, hiszen kezdődik a női PRO SHOW.

csajok_szinpadon.jpg

Itt is a kategória győztesek és a meghívott versenyzők viadalát láthatjuk. Mindenki ámulatos formában, 12 szobor szép hölgy a színpadon. Nagyon nehéz megítélni, hogy ki lesz a királynője a mai napnak. Lengyel Vivien, Till Bernadett is hozzák a tőlük megszokott formát. Természetesen mindketten benn vannak az első kihívásban. Kökény Béla is szurkol, közben valami harapnivaló után nyúl és én ösztönösen félrehúzódok, Béla még mindig éhes…
Eredményhirdetéskor sírni csak a győztesnek szabad, és ez meg is történik, hiszen Szénási Tímea könnyek között fogadja a gratulációkat. Ő nyerte a VITAFLEX GP PRO SHOW női versenyét Till Bernadett és Lengyel Vivien előtt.

Overall Bikini
1. Szénási Tímea 10
2. Till Bernadett 11
3. Lengyel Vivien 27
4. Vongsanti Babett 29
5. Zaláni-Kiss Luca Csenge 34
6. Nagy Réka 38
7. Tánczos Hanna
7.  Németh Bianka
7. Andi Diána
7. Germán Andrea
7. Császár Adrienn
7. Harasztia Lívia

 

gyoztes_trofeaval..jpg

Ezzel ért véget a 2019-es őszi VITAFLEX GP. Óriási küzdelmek tanúi lehettünk. Funkciók és formák profijai tettek tanúbizonyságot tudásukról, eltökélt kitartó munkájukról. Mindenki itt volt, aki számít. Ozy is.

Írta: Farkas Tamás