Rodney Hahn dupla húzódzkodás-rekordja!

Az 54 éves amerikai férfi kétszeres fitness-világcsúcsot állított fel.

Dacolva idővel és korral, az 54 éves Virginia Beach-i úriember, Rodney Hahn nemrég két fitness-világrekordot döntött meg. 12 órán belül 4310, 24 órán belül 6737 húzódzkodást csinált, és mindkét eredménnyel eddig nem látott csúcsot állított fel, és heteken belül a Guinness is nyilvántartásba veszi majd. Csak hogy tisztázzuk: nem akármilyen számokról beszélünk! Hahn utóbbi 24 órás eredménye a legutóbbi csúcshoz képes 900-zal több húzódzkodást számolt! Persze tudjuk, hogy minden rekord megdől egyszer, hiszen a rekordok sorsa már csak ilyen, azért egy darabig várhatunk, míg legközelebb valaki ekkora vállalkozásra szánja el magát.

Hahn egyébként 18 éve a Cavalier Golf & Yacht Club edzőjeként dolgozik, és személyes foglalkozásokkal segíti a klub tagjait céljaik eléréséhez. Egykor az Amerikai Haditengerészetnél szolgált, méghozzá a USS John F. Kennedy repülőgép-hordozón, és sportorvosként végzett a virginiai Old Dominion Egyetemen, később az elit kaliforniai Titleist Performance Institute-nál és a szintén csúcsnak számító American College of Sports Medicine szervezetnél is képesítést szerzett.

A lelkes rekorder álma természetesen az, hogy induljon a 2016-os American Ninja Warrior extrém akadályversenyen, és, lássuk be, minden esélye megvan, hogy bejusson. A fenti videón a friss rekord véghajráját láthatjuk az utolsó 4 húzódzkodással.