MMA királynő

Jamilette Gaxiola valóságshow sztárként már hozzászokott a rivaldafényhez, főleg mióta a Miss Grand Cuba címet is elhódította. Most azonban a szorítóban kerül majd a középpontba, hiszen ring-lányként csatlakozik az UFC mezőnyéhez.

Életkor: 25
Lakhely: Las Vegas, Nevada
Magasság: 175 cm
Súly: 54 kg

 

M&F: Mi volt a legfurcsább kérdés, amit valaha is feltettek neked a színpadon?

J.G.: „Mivel Kubát képviseled, biztos kommunista vagy! De ha valóban kommunista vagy, miért laksz az Egyesült Államokban?” Nos a válasz nagyon egyszerű! Ha tényleg kommunista lennék, az USA lenne az utolsó hely a földön, ahol élnék!

Történt már veled olyan mint Janet Jacksonnal? Nevezetesen, hogy a nyilvánosság előtt leesett rólad a ruha?

Nos, a Fülöp-szigeteken bizony rendkívül párás a levegő. Így ha sokat izzadsz, akkor a felragasztható melltartók egy idő után feladják. Velem is ez történt, persze egy nagyon laza ruhában. Amikor a színpadon álltam éreztem, hogy kezd lecsúszni, de szerencsére volt rá időm, hogy elkapjam még mielőtt teljesen leesett volna rólam! Mindent megpróbáltam, hogy elkapjam, valahogy visszaigazítsam magamra, aztán eltűnjek a színpadról!

Legemlékezetesebb UFC élményed?

Másfél évvel ezelőtt voltam először ilyen meccsen, de az a hatalmas és áradó energia egyből magával ragadott! A legemlékezetesebb pillanat számomra az volt, amikor Rhonda Rousey kiütötte Alexis Davist mindössze 16 másodperccel az első menet kezdete után!

Te vettél már részt verekedésben?

Gimiben sokat szekáltak a magasságom miatt! Egy fura, langaléta csaj voltam, könnyű célpont! Egy darabig tűröd a piszkálódást, aztán elborul az agyad! Velem is ez történt! Anyukám pedig, bár nagyon tüneményes, szülőként nagyon szigorú volt! Pár hónapig bizony szobafogságra voltam ítélve!

Mit kell ahhoz tennie egy férfinak, hogy felfigyelj rá? És mit tartasz taszítónak?

Mindenképp kell lennie valami egyedinek és innovatívnak a kezdeményezésében! Erre mindig felkapom a fejem! Ó, és kerülje a nyálas csajozós dumákat! A legrosszabb felszedős szöveg, amit valaha hallottam ez volt: „Ó csajszi, téged az angyalok küldtek? Mert sátánian nézel ki!” Volt egy ami viszont nagyon tetszett! Így szólt: „Apukád esetleg pék? Mert fantasztikusak a zsemléid!” Persze itt a fenekemre gondolt!

Szóval akkor pontosan mi vonz egy férfiban?

Nos, egy jó kis futómű náluk sem hátrány, de a legvonzóbb tulajdonság szerintem a jó humorérzék!

 

Kövesd Jamilette-et!
Twitter és Instagram: @JamiletteG
honlap: jamilettegaxiola.com