Kőkemény hasedzés Palásthy Katával!

A fitneszbajnok kimerítő ötletbörzéjéből szemezgetve változatos és hatékony edzést állíthatsz össze hasad alsó, oldalsó és felső részének alapos megdolgoztatására!

Kockahasat szeretnél a strandszezonra, de nem tudod, hogyan indulj el? Esetleg unod a megszokott rutint, és úgy érzed, elkerülnek a várt eredmények? A Nutrend TV videós összeállításában kedvenc fitneszbajnokunk, Palásthy Kata segít, hogy igazán formába lendülhess! Ebben a részben olyan hasedzés gyakorlatokat gyűjtöttünk össze, amelyekkel hasatok alsó- felső és oldalsó részeit is átdolgozhatjátok, hogy felszabadultan és elégedetten nézhess elébe a nyárnak, és a strandon a pólóval együtt a gátlásaidtól is megszabadulhass!

Természetesen az alábbi gyakorlatokat nem egyszerre kell elvégezni, inkább azt javasoljuk, hogy minden edzés végére 3-at válogass össze úgy, hogy a hasizmok mindhárom típusa megkapja a magáét! Kata elárulja, hogy minden edzése végére beiktat egy kis hasazást, és a táplálékkiegészítőkkel kapcsolatban is kapunk hasznos tanácsokat.

Tetszett a videó? Nézd meg Kata szexi popsiedzését is!

Még több hasedzés-inspirációra vágysz? Ne hagyd ki Lantos Johnny kockahas-edzését!

Iratkozz fel a Nutrend TV csatornájára, hogy első kézből értesülhess a testépítés, fitnesz, futás, triatlon vagy egyéb sportok újdonságairól! Amiben biztosan nincs hiány: edzéstechnikai videók, testépítő motivációs anyagok, sportesemény beszámolók, táplálkozási rovat, és fontos információk táplálékkiegészítőkről. 

Kövess minket Facebookon is!

www.facebook.com/muscleandfitnesshungary