Lányok a teremből: Szexi szupermodell

Samantha Hoopes nem csupán a modellvilág egyik legújabb felfedezettje, a fiatal üdvöske sokkal több annál! Szókimondó és semmiért nem kér elnézést.

M&F: Milyen érzés szexszimbólumnak lenni?

SH: Nagyon mókás ez az egész helyzet, mert a mai napig is ha fotókon látom magam viszont, meglepődök és fel kell tennem magamnak a kérdést: ez tényleg én lennék? Egyébként mindig is nagyon érzéki személyiség voltam, gondolom a két dolog kéz a kézben jár.

Egyébként jellemző rám, hogy ami a szívemen az a számon, az a fajta lány vagyok, akit nem érdekel ha a háta mögött könnyű prédának titulálnak. Amit megtettem, azért vállalom a felelősséget, még az olyan dolgokért is, amiket a csajok általában életük végéig tagadnának. Nos, engem nem ebből a fából faragtak!

M&F: Hogy tudtad feldolgozni, hogy főiskolásként egyszerre csak kinyílt előtted a modellvilág kapuja?

SH: Az igazad megvallva sosem ment túl jól a suli, és nem azért mert nincs meg a tanuláshoz való eszem, vagy ilyesmi. Egyszerűen csak időpocsékolásnak tartottam, hogy olyan órákon üljek, amiknek a tananyagát egy éven belül úgyis elfelejtem. Mindig is tudtam, hogy rám valami más vár, ezért arról álmodoztam, hogy egy nap a Guess modellje leszek, esténkét mindig ezzel a tudattal hajtottam álomra a fejem. Igazából egy vérbeli partyarc voltam a fősulis évek alatt, szerintem a szüleim fél vagyonát sikerült elherdálnom különböző bulikban. Aztán elérkeztem arra a pontra, hogy láttam, nem fogok tudni egyhamar lediplomázni. Ekkor otthagytam a sulit, és belevágtam a modellkarrierem építésébe! Az első évek igazán őröltek voltak, tulajdonképpen még mindig próbálgatom a szárnyaimat, de úgy látszik, hogy sínen van a szekér!

M&F: Jól érezzük, hogy van benned egyfajta fiús vagányság?

SH: Sőt, most még nagyon finoman fogalmaztál! Én egy ízig-vérig fiús lány vagyok, aki roppant ambiciózus, agresszív, tudja mit akar, és nem viseli el, ha nemet mondanak neki. Igazából a személyiségem teljesen ellentétes az ártatlannak tűnő külsőmmel.

M&F: Ennek tudatában mégis milyen pasi az, aki le tud venni a lábadról?

SH: Imádom, ha egy srác magabiztos, de nem az a túl öntelt fajta! Valamint, ha kihívást jelent számomra és nekem kell kitalálnom a felém küldött jelekből, hogy vajon lehet-e köztünk valami. Azt hiszem ezért is a jégkorong a kedvenc sportom, mivel tele van igazi pasikkal, és bejön a játékkal járó agresszivitás is.

M&F: Mit gondolsz, miért vannak annyira oda érted a férfiak?

SH: Az biztos, hogy a melleimet nagyon szeretik, már csak azért is mert eléggé szem előtt vannak! Ráadásul igaziak, ezért roppant hálás vagyok értük a szüleimnek!

M&F: Miben különbözöl igazán a többi lánytól?

SH: például abban mindenképp, hogy nem gondolom azt magamról, hogy mekkora bombanő vagyok. A legtöbb csaj ezzel szemben roppant egoista, pedig szerintem a szerénység sokkal vonzóbb!

M&F: Mi az amit csak nagyon kevesen tudnak rólad?

SH: Rajongok az idézetekért, ezt nem sokan tudják. A kedvencem "egy úriember sosem kérdez, egy hölgy pedig sosem mesél." Ami engem illet például azt sem akarnám tudni, hogy merre járt a pasim, amikor nem jött haza egy átbulizott éjszaka után. Hát én már csak ilyen vagyok, nem kérek érte elnézést!

Samantha számokban

Életkor: 23

Magasság:180 cm

Lakhely: Los Angeles, Kalifornia

Kövesd Samantha-t az Instagramon (@samathahoopes_) és a Twitteren (@samanthahoopes)!