A brazil bombázó utcai edzése

Egy jó kis guggolásos street workout a parkban a félelmetes idomokkal rendelkező Josi Paulával? Ki tud ennél jobb programot egy tavaszi délutánra? Na ugye, hogy senki? Nos, ha három dimenzióban nem is, virtuálisan azért bepillantást nyerhetünk a 28 éves brazil lány egy szabadtéri edzésébe. Vétek kihagyni!

A „mindent a szemnek” elv helyett azonban merüljünk el egy kicsit a street workout fogalmában! Bizonyára ti is láttatok már gyalogosan közlekedve, néhány felnőtteknek épült szabadtéri „játszóteret”, hiszen Budapesten is egyre több parkban áldoznak már a szabad testsúlyos edzések oltárán. A gyakran fegyenc edzésnek, vagy utcai gyúrásnak is nevezett edzésforma hazája az Egyesült Államok, de a messzi Oroszországban is régóta űzik már.

Nincs szükség sem szupermodern konditermi gépekre, sem súlyokra, itt a lényeg inkább az ügyességen van, hiszen ez a módszer olyan gyakorlatokon alapszik, mint például a húzódzkodás, a fekvőtámasz, és a tolódzkodás. A haladóbbak ezeket persze mind megfűszerezik néhány akrobatikus elemmel!

Természetesen nem kell feltétlenül elhivatott street workout-osnak lenni egy jó kis szabadtéri edzéshez, hiszen Josi Paula sem ezért edz a friss levegőn! A látvány azonban így sem utolsó! Playboy vadmacskaként neki elsődleges célja az elől hátul gömbölyded formák elérése, a siker, valljuk be, kirobbanó!

Josi Paula számokban:

Életkor: 28
Magasság: 165 cm
Súly: 50 kg
Kép/Twitter: https://twitter.com/josipaula_