Kulisszák mögött: az OTP Bank új arcai civilben

Január elejétől új arcokkal találkozhatunk az OTP Bank reklámjaiban: banki ügyintézők mesélnek munkájukról. Utánajártunk mit sportolnak, hogyan építik be a mozgást a napirendjükbe. Érdekes dolgok derültek ki: van köztük gyalogláspárti, biciklista és ritmikus gimnasztika bajnok is.

 

voltedzoje.jpg

A VOLT EDZŐJE IS ÜGYFELE

Rábai Lenke Regina a bank kaposvári fiókjában dolgozik, vállalati ügyfelek pénzügyeivel foglalkozik. A középiskola végéig ritmikus gimnasztikázott egy kaposvári egyesületben, vidék és országos diákolimpiai bajnok címet is szerzett. Sőt, pontozóbíróként is kipróbálta magát. Mostanság a fitness jelenti a rendszeres mozgást az életében. „A fix időpontú edzések helyett egy személyi edző segítségét veszem igénybe, aki egyéni tervet állított össze nekem, így személyre szabottan, az igényeimhez legjobban illeszkedő mozgást tudom végezni.

000001.jpg Ahogy az edzőm a fittségem megőrzésében nyújt segítséget nekem, úgy tudok én pénzügyi tanácsokat és testre szabott megoldásokat biztosítani ügyfeleinknek” – mondja Lenke.

megallitjakbicikliz.jpg

MINDIG MEGÁLLÍTJÁK BICIKLIZÉS KÖZBEN 

Bár a munkába gyalog vagy gépkocsival jár a mátészalkai Zsadányi Zsolt, néha előfordul, hogy biciklire pattan a városban. Ilyenkor azonban általában nem jut messzire: folyton megállítják az ügyfelek. Zsolt életében a sportnál sokkal fontosabb szerepet töltenek be a barátai, így nem ritka, hogy a focimeccseket is inkább a tévékészüléknek háttal "nézi". Ugyanakkor vallja, a banki munka is olyan mint a foci: a közös cél érdekében mindenki 100%-ig beleteszi a legjobb tudását, tehetségét. 

000001.jpgSzámomra egy gól sikerének örömével ér fel a pillanat, mikor ügyfelünknek elutaljuk a hitelét.” – mondja Zsolt.

napifel.jpg

NAPI FÉL ÓRA GYALOGLÁS

Ha valakinek egyszerre feleségként, anyaként, munkahelyi csoportvezetőként, civil egyesületi tagként kell helyt állnia, elég nehéz beépíteni a rendszeres sportot az életébe. A fővárosi Juhász Szilvia éppen ezért a gyerekneveléssel köti össze a mozgást: az óvodából nap mint nap gyalog mennek haza, így fél órát a szabadban is mozognak.

000001.jpg Fontos, hogy mindenki személyre szabott megoldást találjon a kihívásaira, legyen az a mozgás, vagy a pénzügyei” – vallja Szilvia.

„Én a munkámban is így járok el: meghallgatom az ügyfeleimet és együtt igyekszünk a lehető legjobb megoldást kiválasztani számukra. Van olyan család, ahol több generációnak is én kezelem a pénzügyeit. Ismerjük egymást, megbízunk egymásban.”