STAR WARS-rajongók, figyelem! Itt az igazi Jedi-edzés

Létezik egy hely, ahol tényleg meg lehet tanulni fénykardozni!

Ha valaha is megfordult a fejedben, hogy edzés közben is kedvenc űroperád oltárán áldozz, egyáltalán nem vagy egyedül. Valahol, egy manhattani galaxisban csütörtök esténként elszánt padawanok tudásra szomjas serege gyűlik össze, hogy Jedi lovag módjára eltanulják a fénykardforgatás művészetét. A mester Daniel Resier, aki immáron 8 éve táplálja az ifjakban az ébredő Erőt. Az első és legfontosabb szabály, hogy megtanuljunk bánni a fegyverünkkel.

Reiser a CNN stábjának így nyilatkozott az edzésekről:

„Mi a jó abban, ha csak kívülállóként nézünk valamit, mint egy focimeccsen? Attól, hogy csak kevesekből lesz elsőosztályú játékos, a legtöbben imádjuk otthon  a hátsó kertben labdázgatni.  Ugyanígy van ez a fénykardozással is. Így válhatsz részesévé valami olyasminek, amit igazán szeretsz.”

A tanoncok tarka rendjét a jogi asszisztenstől a lakberendezőig a legkülönfélébb jelöltek alkotják, akik a testedzés e különleges közösségi formáját nem csak szórakoztatónak tartják, de beszámolnak arról a különösen bizsergető érzésről, amikor rövid időre igazi lovagnak képzelheti magát az ember.

KMOV.com 

A videó a KMOV tulajdona.

Ha nem indul, nézd meg az eredeti oldalon.

A Csillagok háborúja 7 – Az ébredő Erő hivatalos magyar bemutatójának időpontja december 18. Neked van már jegyed?

Kövess minket Facebookon is!

https://www.facebook.com/muscleandfitnesshungary