Tolvai Reni és Kocsis Alexandra szexi videóklippel készül az IFBB világbajnokságra

A rangos testépítő és fitneszhétvégére november 13. és 16. között Budapesten, a Millenáris E épületében kerül sor. Az esemény himnuszát Tolvai Reni jegyzi, a klip főszereplője címlaplányunk, a bevállalós Kocsis Alexandra!

A 8 főkategóriában megrendezett versenyre több mint 500 versenyző érkezik több mint 40 különböző országból, a világ legtávolabbi pontjairól. A többfordulós versenyek egy 15-ös, majd egy 6-os döntőből állnak. Az egyik nagy címvárományos Palásthy Kata, aki korábban a junior kategóriában is komoly eredményeket ért el. A versenyt természetesen kiterjedt expó kíséri, azaz nagyszabású sportkiállítás és -vásár számos kiállítóval, a legújabb sporteszközökkel és kiegészítőkkel, kóstolókkal és termékmintákkal.

Az eseménynek saját himnusza is van, Tolvai Reni Fire című dala, amelynek klipjében október/novemberi címlaplányunk, Kocsis Alexandra vendégszerepel, nem is akárhogyan. Alexandra elmondása szerint a videó teljes mértékben el fog térni az eddig megszokott edzésvideóktól. A vagány fitneszmodell részleteket még nem árult el, de mindenkit biztosít arról, hogy igazán nagy meglepetésre, és nagyon dögös-csajos videóra számíthatunk. Íme a teaser:

A klipet, akárcsak Tolvai Reni "Do" című korábbi slágeréét, Jimy Hollywood rendezte, számból (amit már hallhattok a rádióban) várhatóan számos remix készül majd, és a legnagyobb dj-k nevei röpködnek a levegőben.

Ha kíváncsi vagy Alexandra szexi popsiedzés-videójára, katt ide!

Kövess minket a Facebookon!

https://www.facebook.com/muscleandfitnesshungary