Channing Tatum és Dolph Lundgren is szerepel az Ave, Cézárban!

A Magic Mike kigyúrt sztriptíztáncosát a Coen fivérek legújabb filmjében láthatjuk.  Ezúttal azonban nem vetkőzni, hanem szteppelni fog!

 

Úgy tűnik, mostanában meglehetősen jó idők járnak az izmos fiatal sztárra. Miután minden követ megmozgatva sikerült bekerülnie Tarantino Aljas nyolcasába, kemény munkájának köszönhetően azt is elérte, hogy a Coen testvérpárral forgathasson.

A négyszeres Oscar-díjas alkotópáros (A nagy Lebowski, Fargo, Nem vénnek való vidék) legújabb komédiájában elrabolják a világ legnagyobb filmsztárját, és fogvatartói irgalmatlan összeget követelnek a szabadon engedéséért. Hollywood pedig annak rendje-módja szerint a feje tetejére áll, hogy megmentse. Coenék természetesen ismét fergeteges sztárparádét vonultatnak fel. Tatum mellett olyan nagyágyúkkal találkozhatunk, mint George Clooney, Josh Brolin, Ralph Fiennes és Tilda Swinton, de Dolph Lundgren is feltűnik a filmben, aki a premieren büszkén pózolt Clooney oldalán:

Íme a szinkronos előzetes:

A film február 26-án kerül a hazai mozikba, a szinkronizált verzióban George Clooney jó szokás szerint Szabó Sipos Barnabás, az énekes-táncos filmcsillagot alakító Channing Tatum pedig Dévai Balázs hangján szólal meg.

Kövess minket Facebookon is!

www.facebook.com/muscleandfitnesshungary