Ezt nektek! - Vin Diesel visszavágott a pocakos képre

A Halálos iramban sztárja Instagramjára feltöltött fotóval igyekezett eloszlatni a testével kapcsolatos kételyeket.

Az amerikaiak szemében az akcióhős szálkás, kigyúrt, és erő. Ennyi. Nem csoda, hogy amikor a pár napja a US Weekly által is közölt fotón néhány napja példátlanul plöttyedt pocakot villantott egy Miami Beach-i hotel erkélyén, a rajongók (és újságírók) kíméletlenül kérdőre vonták, és elégtételt követeltek!

VinDiesel_1.JPG

Diesel, aki állítólag legújabb filmje, Az utolsó boszorkányvadász kedvéért szedett fel pár kilót, ezzel az Instagramjára posztolt képpel válaszolt, hogy elejét vegye a rosszmájú megjegyzéseknek. Az üzenet mellette így szólt:

Megleptek az újságírók reakciói, amelyeket az elmúlt két napban kaptam New Yorkban. Az egyikük ma szerette volna látni a rosszabbik formámat. Haha... Sosem helyes dolog egymás testét kritizálni. Ti mit gondoltok?”

Kétségtelen, hogy a 48 éves színésznek sokat kell tennie azért, hogy megőrizze akcióhőshöz méltó fizikumát és kondícióját. Íme a kép, amely arra hivatott, hogy meggyőzze a kételkedőket: "Mindenkinek, aki látni akarta... És az összes angyalnak, akik elnézik a hibákat..." Ezen kívül exkluzív edzésvideóval is kecsegtet, amit akkorra ígér a Facebookra tenni, amikor végez a napi fekvenyomás-adagjával... 

 

VinDiesel_2.JPG

 

Hogy az akcióhős mégis hogyan volt képes néhány nap alatt elérni a változást, és hogy végül is sikeresnek mondható-e a riposzt, mindenki maga dönti el. Te mit gondolsz?

Kövess minket Facebookon is!
https://facebook.com/muscleandfitnesshungary