Tyson Fury Batmanként jelent meg a Klicsko elleni meccs sajtótájékoztatóján

Az angol bokszolónak úgy tűnik, agyára ment a felkészülés. A nehézsúlyú világbajnoki összecsapásra október 24-én, Düsseldorfban kerül sor.

Ha az ukrán ökölvívó bajnok Vladimir Klicskónak nem volna elég Shannon Briggs  mostanában igencsak felszaporodott eszement kirohanásainak sora, úgy tűnik, aktuális kihívója is furcsán viselkedik mostanában. Tyson Fury ugyanis tetőtől talpig batmanjelmezbe öltözve jelent meg egy sajtókonferencián.

Fury, aki október 24-én vívja a címmeccset a WBO, WBA, IBF IBO nehézsúlyú világbajnoka ellen, a minapi londoni sajtókonferenciára Batmobil helyett ugyan csak egy sárga Lamborghinin gurult be, de antréja így is elég emlékezetesre sikeredett. Tyson igazán komolyan vette alakítását, és ahogy az alábbi videón is látszik, az egyik kamerába ezt mondta: „Hívást kaptam Gotham városából, és most eljöttem.”

A 39 éves Klicsko azonban 2004. óta veretlen, és az elmúlt időben gőzhengerként terítette le ellenfeleit. Az is lehet, hogy a kétméteres óriás Furyt roppant termete sem fogja megmenteni az ütéseitől, hacsak elő nem áll valami okos taktikával. Eddig egyébként ő is veretlen, 24 mérkőzéséből 18-at kiütéssel sikerült megnyernie.

És íme Fury akció közben. Ha a düsseldorfi meccs is legalább ennyire szórakoztató lesz, izgalmas estének nézünk elébe.

Mondjuk nem tűnik úgy, mintha Klicskót olyan borzasztóan lenyűgözné a produkció. Ő viszont a hét elején elég komoly felkészülési videóval állt elő, amit már csak azért is érdemes megnéznünk, mert 1:25-től betekintést nyerhetünk termes edzésének kulisszatitkaiba is