2024. május 18.

piros 2021 03

BeStrong Athletes: Berki Krisztián és Szarka Ákos egy csapatban!

Berki Krisztián és Szarka Ákos mostantól mindketten a BeStrong Athletes Team tagjai: a BeStrong Kondipark ugyanis hosszú távú, 3-3 évre szóló szerződést kötött a sportolókkal!

 A BeStrong Kondipark küldetése az emberek egészséges életmódra nevelése és az egészségmegőrzés támogatása a mindennapos testmozgás és a szabadtéri edzésélmény népszerűsítése által, melyhez egyedi tervezésű szabadtéri kondiparkokat gyárt és forgalmaz Magyarországon és külföldön egyaránt.

Berki Krisztián BeStrong Nagykövetként elsősorban a mindennapos testmozgás és a szabadtéri fitneszparkok népszerűsítésében vállal szerepet, míg Szarka Ákos BeStrong Instruktorként a kondipark eszközeinek fejlesztését és az edzésprogramok elkészítését koordinálja, valamint a BeStrong rendezvényein személyi edzések és bemutatók tartásával a szabadtéri fitnesz és a street workout propagálásához járul hozzá.

A BeStrong Kondipark emellett létrehozta a BeStrong Athletes Teamet, amelynek első két tagja Berki Krisztián és Szarka Ákos. A BeStrong Athletes köréhez tartozó sportolók anyagi és szakmai támogatást is kapnak a hazai és nemzetközi versenyekre történő felkészüléshez. Első lépésként a BeStrong támogatásával Szarka Ákos június 30-tól két hétig Debrecenben készül a július végi, moszkvai street workout világbajnokságra.

A BeStrong Kondiparkkal, valamint a BeStrong Athletes Team tagjaival legközelebb június 27-én, a Mozgás Éjszakáján találkozhatnak a sportbarátok és a rajongók. A júliusi EFOTT Fesztiválon és a Campus Fesztiválon is megtalálható lesz a kondipark népszerű versenyeivel és bemutatóival.

 

Image
Muscle & Fitness magazin, minden ami testépítés, fitnesz, erőemelés vagy crossfit.