Mit szólnál, ha Dwayne Johnson lenne az USA elnöke?

A Washington Post szerint simán megnyerné a választásokat.

Emlékeztek, amikor Dwayne Johnson belengette, hogy nem zárkózna el attól, hogy induljon az amerikai elnökválasztásokon? Nos, a dolog, egyre biztosabbnak tűnik. Nemrég ugyanis a Washington Post is lehozott egy cikket, amelyben részletesen taglalta, miért látja esélyesnek Johnson győzelmét. Szintén pankrátor édesapja munkájának köszönhetően gyermekkorában keresztül-kasul bejárta az Államokat, és az amerikai mellett kanadai állampolgársággal is rendelkezik. Jelenleg Floridában él, ami politikai szempontból szintén stratégiai fontosságú. A Miami Egyetem futballcsapatában játszott, amelynek öltözőjét egy nagyobb összegű adománya után róla nevezték el. Miután befutott Hollywoodban, a statisztikák szerint az egyik legtartósabb és legszélesebb körű népszerűségnek örvendő filmcsillag és példakép. Johnson emellett James Bowles leszármazottja, aki színesbőrűként brit lojalistaként harcolt a függetlenségi háborúban, amikor a királyság földet és szabadságot ígért az oldalukra álló színesbőrűeknek, anyai ágon pedig szamoai gyökerekkel is rendelkezik.  

The Rock természetesen most sem hagyta kommentár nélkül a cikkben írtakat, és válaszul ezt a bejegyzést posztolta az Instagramra:

„Egyre több ehhez hasonló írás jelenik meg rólam. Őszintén szólva nagyon a szívemen viselem a hazám sorsát, és a gondolat, hogy egy napon elnök lehessek, és jó irányba változtathassam a világot, meglehetősen hízelgő. De addig is az a legfontosabb, hogy őszinte és erős vezetésünk legyen, jelenlegi és jövendő kormányaink formájában."

Ha kíváncsi vagy, szerintünk miért lehetne The Rock remek választás az Egyesült Államok elnöki tisztjére, kattints ide!

Kövess minket Facebookon is!

www.facebook.com/muscleandfitnesshungary