Lantos Johnny interjúja Csuhai Janival és Toldi Zsuzsival - videók!

A FitBalance 2015 fesztivál expóján a Muscle & Fitness stand sztárvendégeit Lantos Johnny kapta mikrofonvégre. 

Csuhai Janit Lantos Johnny az eseménydús őszi szezonról faggatta. Az interjúból kiderül, Janit milyen hidegzuhany érte az Arnold Classicon, hogyan sikerült 3. helyet szereznie a prágai amatőr olimpián, és hogyan készül a liverpooli nemzetközi versenyre. Beszámol 25 hete tartó diétájáról, egy „másodállásban” elfoglalt és sikeres üzletember időbeosztásáról, illetve arról, milyen nehézségeknek néz még elébe a karácsonyi időszakban. Ami az operatőri munkát illeti, kevés magazin büszkélkedhet ilyen csinos segéderővel. Toldi Zsuzsi ugyanis egy váratlan pillanatban a kamera mögé pattant, és kézbe vette az irányítást.

Végül Zsuzsi sem menekült! A vele készült interjúból megtudhatod, miért döntött úgy, hogy egy időre visszavonul a versenyzésből, milyen diétával és edzéstervvel tartja szinten magát, és milyen nagyszabású tervvel készül, amely egy ártatlan hobbiból indult…

Toldi Zsuzsi és Csuhai János a FitBalance szombati napján a Superbody 2015 verseny díjátadóiként léptek színpadra. A helyszínen megkértük őket, értékeljék az eseményt. Szakmai véleményüket itt olvashatod.

Kövess minket Facebookon is!

https://www.facebook.com/muscleandfitnesshungary