Címlaplányunk a magyar bajnok! – exkluzív villáminterjú

Kocsis Alexandra nyerte a hétvégén megrendezett  IFBB magyar bajnokság fitneszmodell kategóriáját.

 

BerkesKocsis_Gyozelem.jpg

Hogy érzed magad most? Elégedett vagy?

Igen is, meg nem is. Nagyon boldog vagyok, hiszen óriási dolog magyar bajnoknak lenni, de persze elégedetlenséget is érzek, hiszen maximalista vagyok, és éreztem, hogy még nem voltam 100%-os (csak mondjuk 60), és féltem, milyen kimenetele lesz, éppen ezért nem is hívtam ismerősöket, de nagy meglepetésemre a legjobb barátnőm ott szurkolt a nézőtéren!

Miért volt fontos számodra ez a verseny?

Egyrészt kellett látnom, hogy a világkupa és a világbajnokság előtt milyen formát tudok hozni, másrészt pont a verseny hétvégéjére esett apukám 50. születésnapja, így igazán emlékezetes ajándékkal sikerült meglepnem a győzelemmel.

Mi volt a legnehezebb?

Elfogadni, hogy ez még nem a legjobb formám, és hogy sokkal jobb is tudok lenni. Végig betartottam az edzőm, Berkes László utasításait, és a szigorú diétát.  Agyilag már annyira átálltam a diétára, hogy már nem is esik rosszul, amikor a legnagyobb dínomdánomok közepette előveszem a tilápiát brokkolit és rizst, mert arra gondolok, milyen jó lesz, ha már én is ilyen finomságokat ehetek.

Mit adott neked a győzelem?

Még nagyobb motivációt, mert tudom, hogy jó úton haladok. 2 hét múlva lesz a Fitbalance IFBB Bikini világkupa, amit a világbajnokság főpróbájának tekintem, ahol már 95%-ot kell hoznom, hogy egy hónap múlva a vb-re 110%-ot is sikerüljön, és aztán irány az amerikai Arnold Classic!

Kocsis_Kupa.jpg

A fotókért köszönet Szilveszter Zoltánnak.