Prága Pro 2015 – Eredményes magyar szereplés

Hétvégén lezajlott Európa legnagyobb testépítő- és fitneszversenye, ahol a profik mellett az amatőr magyar versenyzők is szép sikereket értek el.

 

PraguePro_Jackson_Wold.jpg

A Men’s Bodybuilding Open kategória nem hozott különösebb meglepetést az Arnold Classic után. Az első helyet a 60 ezer dolláros csekkel itt is Dexter Jackson vitte el, a második helyet Big Ramy, a harmadikat Shawn Rhoden szerezte meg. A tavalyi címvédő Dennis Wolf a negyedik helyre szorult vissza, az ötödik William Bonac, a hatodik Roelly Winklaar lett.

OlahNoemi2.jpg

A Bikini kategóriát Janet Layung nyerte, rajta kívül Courtney King és mögötte a cseh Vladímira Krásová állhatott még dobogóra, a képen látható Oláh Noéminek pedig a negyedik helyet sikerült megszereznie.

JoseRaymund.jpg

Úgy tűnik, José Raymondnak szerencsét hoztak a kezdeti reptéri kellemetlenségek (érkezésekor elkeverték az összes csomagját), mert a Mr. Olympián és a Korea Prón megszerzett második helyét most egy győzelemmel és egy 10 ezer dolláros csekkel koronázhatta meg. A Men’s Bodybuilding 212 szekciójának második helyezettje David Henry, a harmadik az iraki Ahmad Ahmad lett.

A magyarok az amatőr kategóriákban is szépen szerepeltek. Bikini Fitness kategóriában a 169 cm alattiak közt Salamon Diana 3., Kiss Virág a 163 cm alattiak közt 6. lett. A 163 cm alatti Bodyfitness kategóriában két magyar dobogósunk is van: a második helyet Hidasi Szandra, a harmadikat Tirpák Zsuzsanna szerezte meg. Ugyanitt a 168 centis kategóriában Tüske Ágnes a 6. helyen végzett. A Fitenss 163 cm szekcióban Szabó Nikolett 2., a 163 centi fölöttiek közt Ágoston Dorottya 4. lett.

Csuhai János végül a Men’s Bodybuilding  90 kilós kategóriájába került, és a harmadik helyet sikerült megszereznie. A Men’s Physique 178 cm kategóriában Gál Péter, a Men’s Bodybuilding 80 cm kategóriában pedig Arnold Gergely végzett az 5. helyen.

Gratulálunk a magyar versenyzőknek!