Ez történik Vegasban! - Best of Olympia Expo

A Mr. Olympia nem pusztán a legnagyobbak összecsapása, lássuk, milyen programokkal kecsegtet még a Joe Weider nevével fémjelzett Olympia Fitness & Performance Weekend.

Az Olympia Expo az Olympia Hétvége hivatalos otthona, ahol mindig teltház van. 2014-ben a testépítés és fitnesz több mint 55 ezer lelkes rajongója tette tiszteletét a Las Vegas Convention Centerben, és a szervezők idén még ennél is több látogatóra számítanak. A nagyszabású Hétvége során a Mr. Olympia és a többi profi testépítő, physique, figure, fitness, bikini, erősember vagy erőemelési) versenyek megtekintése mellett a vendégek általában zsákmányszerző körútra szoktak indulni, hogy alaposan betárazzanak a legújabb termékmintákból, eszközökből és táplálék kiegészítőkből, kipróbálják a legtrendibb gépeket és gyúrós felszereléseket, egyszóval mindent, mi sportos szem-szájnak ingere. Alább összegyűjtöttük az expó 7 legizgalmasabb eseményét.

Rhino-Crossfit.jpg

RHINO CROSSFIT

A látogatók is regisztrálhatnak a látványos akadályversenyre, ahol a leggyorsabb versenyzőnek 5000 zöldhasú üti a markát.

Male-Model.jpg

MEN’S MODEL SEARCH, A FÉRFIMODELL TEHETSÉGKUTATÓ

A női bikinis tehetségkutató férfi párja, ahol a főnyeremény 1000 dollár, plusz 2 VIP jegy a jövő évi Olympia Hétvégére.

Bikini-Model-Search.jpg

BIKINI MODEL SEARCH, A NŐI TEHETSÉGKUTATÓ

A bámészkodók paradicsoma, ahol száz meg száz kidolgozott bronzbarna domborulaton büntetlenül legeltethetik tekintetüket a kíváncsi látogatók. A legszebb idomok jutalma 2000 dollár + 2 VIP jegy a 2016-os Olympia Hétvégére.

Olympia-Pro-PowerliFting.jpg

OLYMPIA PRO ERŐEMELŐ BAJNOKSÁGOK

Fekvenyomás, guggolás, felhúzás, ami a csövön kifér! Kérdés?

Battle-of-the-bars.jpg

BATTLE OF THE BARS

A nagy megpróbáltatás, amelyen a versenyzőknek kivételes testi erejüket és kitartásukat látványos magasugrások és akrobatikus kaszkadőrmutatványok közepette kell bizonyítaniuk. Az első nap a selejtező párbajokról szól, a második napra bejutott 16 versenyző közül pedig egyenes kieséssel döntik el, ki lesz a legjobb.

Olympia-Boxing.jpg

OLYMPIA-BOXING

Az ökölvívás szerelmesei világszínvonalú amatőrök horgaiban, bal- és jobbegyeneseiben gyönyörködhetnek.

Strongman-Challenge.jpg

OLYMPIA ERŐSEMBER VERSENY

És egy másik nagy közönségkedvenc: az igazi hegyomlások megmérettetése. Az Olympia erősember versenyei mindig is elsőosztályú szórakozást jelentettek a programok közt. Repkedő söröshordók és a levegőben hintázó rönkök, kell ennél több?