Erre nincsenek szavak! - The Rock felejthetetlen telefonhívása

Mit tennél, ha egyszer csak megtudnád, hogy halálos beteg vagy, és néhány heted van csak hátra.... és mindezek után megcsörrenne a telefon, és The Rock szólna bele?

Kikkel találkoznál? Hová mennél? Mivel töltenéd az idődet?

Matt Klutkánál nemrég rákot diagnosztizáltak, ennek ellenére nem hagyta abba az edzést. 

000001.jpg Az edzés olyan helyre visz, ahol béke van. Összeszedhetem a gondolataimat, és ez mindenen átsegít… Eddig sem adtam fel semmit, nem most fogom elkezdeni."

Amerikai főszerkesztőnk, Shawn Perine nemrég azzal hívta fel barátját, Dwayne Johnsont, hogy Mattnek csak néhány hete van hátra, és hatalmas Rock-rajongó lévén egy telefonhívás a sztártól rendkívül sokat jelentett neki. A Szikla nem sokat tétovázott, és negyedórán belül a vonal végén volt, és ami ezután következett, valószínűleg még nagyobb hatással volt rá, mint magára a hívottra. Az ex-pankrátor Facebook-oldalán ezt írta:

000001.jpgSosem fogom elfelejteni ezt a telefonhívást.

Matt nem is lehetett volna lelkesebb és pozitívabb. Beszélgettünk kedvenc filmekről, hardcore edzésekről (még mindig keményen edz, napi szinten), elmondtunk egy-két disznóviccet, majd az apaság büszkeségéről diskuráltunk (11 éves a fia, és Matt azt mondja, jobb gyereket nem is kívánhatna). A beszélgetés végén elmondtam, mennyire büszke vagyok rá, és hogy már a hangja is nagyon inspiráló volt."

Klutka megrázó és valóban inspiráló történetével hamarosan jelentkezünk.

Kövess minket Facebookon is!

https://www.facebook.com/muscleandfitnesshungary