Őrült rekord: 13186 fekvőtámasz 8 óra alatt!

Inkább el sem képzeljük, hogyan érezte magát a 29 éves michigani srác a mutatvány másnapján…

Óránként 50 fekvőtámasz nem akkora feladat, ugye? Mit szólnál, ha azt mondanánk, van, aki 2268-at vállalt be ugyanennyi idő alatt.

Brett Masserantról van szó, akinek a napokbnan 8 óra alatt nem kevesebb mint 13186 fekvőtámaszt sikerült kiviteleznie, a videó alapján többnyire részismétlések formájában. Ez percenként 27 fekvőtámaszt jelent, amivel jó eséllyel pályázik a Guinness World Recordsnál is, hogy eredményét bejegyezzék.

„A végére úgy éreztem, meghalok.” – Mondta Masserant a Detroit Free Pressnek. „Az adrenalinszintem még egy órával utána is az egekben volt, és hazafelé úton eléggé rosszul is éreztem magam, úgyhogy az ujjamat végig a 911 gyorstárcsázóján tartottam. Végül nem lett semmi baj, reggel teljesen normálisan ébredtem. A könyököm rettenetesen szokott fájni, de sosem tartósan. Tudom, hiszen csináltam már hasonlót, csak akkor 6 vagy 7 órán keresztül.”

És ez még nem minden. Brett ugyanis a jövőben a12 órás fekvőtámaszrekordot valamint különféle húzódzkodási csúcsokat kíván megdönteni.

Kövess minket Facebookon is!

www.facebook.com/muscleandfitnesshungary