Lépj a siker útjára Arnold Schwarzenegger tanácsaival!

Arnold látásmódja, amely hihetetlen sikerekhez juttatta a konditeremben, a filmvásznon és a politikában egyaránt!

Vitán felül áll, hogy Arnold egy igazi ikon és korunk úttörője – nem csupán a fitnesz világában, hanem a filmes iparágban is. De elgondolkodtál-e azon valaha, hogy volt képes ennyi célt elérni, amit maga elé állított? Hogy lehet, hogy ezek a csodálatos dolgok csak vele történhettek meg?

Egyesek azt mondják, ez volt a sorsa. Eközben mások szerint simán mázlija volt – főleg azokra érvényes, akik irigyek mindarra, amit elért és ők maguk nem voltak képesek ilyen sikeres lépésekre a saját életükben.

A gond, hogy ezek csak Arnold nagy pillanatait látják – és sose láttak a színfalak mögé, hogy mekkora erőfeszítéseket tett mindezért. Azt gondolják, hogy ez a csillogó út mindig egyszerű volt neki, és csak sorra hullottak az ölébe a lehetőségek. Ezek ugyanazok az emberek, akik úgy gondolják, nincs befolyásuk a saját életükre és a dolgok csak úgy megtörténnek. Ahelyett, hogy átvennék az irányítást és tennének a saját céljaikért.

Arnold tudta, hogy nincs olyan, hogy szerencse. Ha valamit akarsz, akkor tegyél érte. Keményen kell dolgoznod és keresni a lehetőségeket. És akkor, ha megtaláltad őket, egyiket a másik révén végül mindegyiket sikerbe fordíthasd.

Earl Nightingale kijelentette, hogy „Azzá válunk, amiben hiszünk”. Ez volt a legnagyobb titka. A titok, amit sok ember soha nem fog megtanulni az élete során. De egyben ez a változások legnagyobb vízválasztója. Ha elhiszed, hogy szerencsétlen vagy és sose mersz elindulni egy úton, akkor sose érsz a célodhoz. Ha a hited pozitív személyiséggé varázsol, akkor rengeteg értéked lesz mások számára és te lehetsz a bajnok, akkor az is leszel. Semmi sem állhat az utadba, és amíg mások az árnyékban kullognak, téged a magadba vetett hited átjuttat felettük.

Egy nap mindenkinek 24 órából áll.

Ha sikeres akarsz lenni, keményen kell dolgoznod, és hasznosan tölteni a 24 órát, ami mindenki rendelkezésére áll. Eric Thomas azt mondta, hogy „nem számít, gazdag, vagy szegény vagy-e, mert mindenkinek napi 24 óra jutott. Az tesz sikeressé, hogy mivel töltöd ez a 24 órát.”

Te mit csináltál ma? Mire fordítottad a saját idődet?

ARNOLD TITKAI A SIKERHEZ

Ha a legtöbbet akarod kihozni a saját 24 órádból, vess egy pillantást Arnold 6 Sikerhez Vezető Titkára. Ez a 6 titok útmutatást ad és megváltoztathatja a szemléletedet, hogy éld az életed. Ha azt választod, hogy azt hiszed, túl kemények, vagy úgyse működnek, akkor nem is fognak. Tulajdonképpen felejtsd is el Nightingale legfurcsább titkát, mert NINCS TITOK. Ha nem akarsz keményen dolgozni, soha a büdös életben nem leszel sikeres. Fejezd be a kifogások keresgélését és kezdd el keresni azt a munkát, ami meghatározza az életedet és a szenvedélyeddé válhat.

Első titok – Bízz magadban – tökmindegy, mások mit gondolnak. Higgy magadban és soha ne hezitálj, vagy kérdőjelezd meg a zsigereidből jövő megérzéseidet.

Második titok – Emelkedj a szabályok fölé – légy eredeti, gondolkozz a „skatulyán” kívülről. Ne azt másold, amit már mások csinálnak, légy önmagad. Legyél TE az igazi!

Harmadik titok – Ne félj a bukástól – a bukás mindig benne van a pakliban, de akkor is taposd az utadat, ha hiszel a víziódban. A bajnokok is elbuknak, de ők újra megpróbálják. Elbuknak, de nem fordítanak hátat. Vesztenek és még keményebben dolgoznak. Légy bajnok!

Negyedik titok – Ne hallgass a károgókra – ők azok, akik szerint úgyse sikerül. Ők az utálóid, az irigyeid, azok, akik NEM HISZNEK MAGUKBAN.

Ötödik titok – Dolgozz keményen – mozgass meg minden követ, „Akkor kezdj számolni, ha már érzed a fájdalmat, mert onnantól számít igazán” - Ali

Hatodik titok – Adj vissza – adj másoknak, szakíts időt, hogy visszaadj valamit másoknak. Nem szeretek úgy fogalmazni, hogy „Előre fizetni”. Jobban szeretem a saját verziómat. Fizess 360 fokban. Fizess vissza az embereknek, akik segítettek, hogy ott lehess, ahol ma vagy. Fizess a barátoknak és a családnak, akik ott vannak minden lépésednél. Fizess előre azoknak, akikkel sose találkoztál, hogy folytatva ezt a kört másoknak adhassanak.

Ha keményen fogsz dolgozni, akkor a lehetőségek, amik másoknak adódtak és általában azt gondolják, hogy az szerencse, akkor az veled is elkezd megtörténni. Ha össze tudod hangolni a kemény munkát a szenvedélyeddel, akkor a lehetőségek is gyorsabban fognak jönni. Arnold magába vetett hite tette a testépítés, a mozik és az élet bajnokává – így te is azt az életet élheted, amiről mindig is álmodtál – amiről gondolni sem merted, hogy megtörténhet…