Döbbenetes teljesítmények: ezek a sportolók inspirálják Arnoldot

„Ezt nem tudod úgy nézni, hogy utána kifogást keress!” –  írta Schwarzenegger az alábbi páratlan sporteredményekről az Arnold Sports Festivalon.

Arnold a videó kíséretében erős motivációs üzenetet közölt Facebookján:

„A hétvégén az Arnold Sports Festivalon volt szerencsém találkozni ezekkel a csodálatos sportolókkal.

Engem inspirálnak, és tudom, hogy téged is inspirálni fognak.

Nem nehéz észrevenni, mennyire motiváltak. Ezt nem tudod úgy nézni, hogy utána kifogást keress, hogy miért is nem edzel, miért nem hozol ki magadból még többet, és miért is nem mozdulsz tovább.

És ami még ennél is több, ezek az emberek emlékeztetnek bennünket arra, hogy a fittség mindenkinek alanyi joga.

000001.jpg Mindenkinek joga van ahhoz, hogy fizikailag egészséges legyen.

Nem számít, fiatalok vagyunk-e vagy öregek, sérültek vagy egészségesek, gazdagok vagy szegények. Származástól, szexuális beállítottságtól, nemtől és minden mástól függetlenül ebbe az emberi testbe születtünk.

000001.jpg A külsőnk talán különbözik, de végtére is mindannyian ugyanabból az anyagból vagyunk.

Mindenkit arra buzdítok a fitneszmozgalomban, hogy tegye fel magának a kérdést: TE mit teszel azért, hogy körülöttünk MINDENKI számára hozzáférhetőbb legyen az egészséges élet? Mit teszel az olyan hatévesekért, mint Daniel, akivel a múlt héten találkoztam a Make-A-Wish Alapítványon keresztül, és aki akkor kezdett el komolyabban edzeni, amikor felépült a kemoterápiából? Mit teszel az olyan sportolókért, mint akik ebben a videóban szerepelnek, hogy a ti termetekben is minden elérhető legyen számára?

000001.jpg Mit teszel azért, hogy mindenki felé kitárd a karod?

A fittség emberi jogunk, és nagyon remélem, hogy ez a videó nem csak arra ösztönöz majd, hogy magadat fejleszd, hanem hogy te is segíts, hogy minél több embert elérjünk, bátorítsunk, és bevonjunk az egészségért vívott közös harcba.”

TeamAssembly_arnold.jpg

Fotó: www.teamsomeassembly.com

 Arnold természetesen videóüzenetben is kommentálta a látottakat:

 

A videókon fellelkesülve szétnéztünk a Team Some Assembly Required névre hallgató, amerikai veteránok által létrehozott és működtetett parasportcsapat Instagramján, ahonnan még több motivációt meríthetsz! 

 

 

 

 

 

Ha ez sem volt elég, nézd meg Derick Carver szörny-üzemmódját: 

Kövess minket Facebookon is!

www.facebook.com/muscleandfitnesshungary