Hat lépés a nyári csúcsformáért!

Nyakunkon a nyár, de ha mindent beleadsz, elérheted, hogy te legyél a fő attrakció a strandon!

 

Félisten a medence partján

Ahogy a hőmérő higanyszála egyre magasabbra kúszik, úgy számunkra is egyre hívogatóbb egy feszített víztükrű, hűs medence, vagy tengerpart. Hagyd abba te is a visszaszámlálást, turbózd fel most a formád most következő módszereinkkel, hogy aztán kidolgozott, szálkás testtel csobbanj majd a habok közé!

Ne halogass, vágj bele most!

Mivel az időd véges, jobban teszed, ha nem vársz holnapig, hanem bedurrantod a rakétáidat és felteszed a pontot az i-re a nyári bombaformát illetően. Eljött tehát az ideje, hogy felturbózd és komolyabb szintre emeld eddigi edzésterved. Próbálj meg új módszereket és gyakorlatokat beiktatni eddigi rutinodba, hogy áthágd a zsírégetés és az izomépítés határait. Minél hamarabb belevágsz, annál hamarabb éred el rég áhított céljaidat!

Elemezz!

Szálkásítanál, vagy épp ellenkezőleg egy kis plusz tömegre lenne szükséged? Döntsd el most, mire vágysz és tarts is ki mellette! A célodhoz igazított edzésterv és étrend meghozza gyümölcsét! A jó alaposan kielemzett étrend csodákra képes, főleg ha a szálkásítás a célod!

Ha azt akarod, hogy minden szem rád tapadjon a medence partján, először végezz önvizsgálatot! Hangsúlyozd erősségeidet, és dolgozz ki egy stratégiát gyenge pontjaid erősítésére!

Alkalmazz holisztikus megközelítést!

Mit is jelent mindez? Biztos csábító az utolsó előtti pillanatban észbe kapni, amikor már az új fürdőnacidat készülöd felpróbálni, de az igazság az, hogy a tökéletes strandforma előzetes tervezést igényel. Biztos tudod, melyek azok a testrészeid, amiket mindenképpen fel kell hozni, hát helyezd rájuk a hangsúlyt, de tested többi részét se hanyagold el, hacsak nem akarsz a kockás hasú, ámde pálcikalábú srác lenni a plázson.

Hidratálj!

Egy laza kiruccanás a strandra gyakran mámoros koktélozásba csap át, ezért próbáld kedvenc alkoholos italaidat a megfelelő mennyiségű vízzel párosítani, főleg, ha sokat tartózkodsz a napon! A legjobb, ha minden koktél, vagy egyéb alkohol után megiszol egy pohár vizet.

Ez nem csupán a felpuffadástól óv meg, de elkerülhető vele a kellemetlen másnaposság, vagy a napszúrás is. Ha épp egy pohár frissítő vízzel józanítod magad, ne felejts el tölteni annak a haverodnak is, aki önkéntesen magára vállalta a sofőr szerepét, ezzel is megköszönve felelősségtudatát és józanságát!

Adj a részletekre!

Hengerelj le mindenkit a szereléseddel is! Nem vicc, az általad választott strand szett bizony sokat elárul rólad! Olyat válassz, amiben magabiztosnak érzed magad, ha a fürdőnacit jobba szereted az úszóshortnál akkor mindenképp arra ruházz be!

Mostanában különösen keményen edzel! Hát jutalmazd meg magad egy új, trendi fazonnal vagy színnel. Ha pedig versenyzőként a színpadon is meg kell mutatnod magad, akkor mindenképp olyan darabot keress, amiben a legjobban érzed magad a reflektorfényben!

A lényeg a kisugárzás!

Most, hogy elérted a vágyott külsőt, vess egy végső pillantást a tükörbe! Ugye nem nézel ki egy beképzelt macsónak? Ugyanis senkinek nem jön be egy tipikus menő csávó, aki össze-vissza flangál a flip-flop papucsában! Létezik egy vékony határ a magabiztos és az öntelt között! Találd meg!