Edzés Arnolddal! Tudsz ennél jobb programot a következő fél órára?

A Tölgy ismét embertömegek álmát váltotta valóra: élő adással jelentkezett be a Facebookon!

 

Az akcióhős ex-kormányzó, hétszeres Mr. Olympia Schwarzenegger ma reggel ígéretéhez híven élő adásban jelentkezett a Facebookon, ahol több mint százezren csatlakoztak a közös virtuális edzéshez, és a néhány órája feltett videó összes megtekintésének száma lassan eléri a másfél milliót.

A Tölgy szokásához híven a Venice Beach-i Gold’s Gymben edzett, miközben szívélyesen, és a tőle szokásos humorral avatta be a nagyvilágot az olyan edzési kulisszatitkokba, amilyenekhez egyébként csak a legszínvonalasabb fitneszmagazinokból juthatsz hozzá. (Itt szerényen megjegyezzük, hogy Schwarzenegger nem csak a Muscle & Fitness és a Flex Magazin ügyvezető igazgatója és szakmai lektora, de nyomtatott számaink több rovatának vezetője.)

„Nagyon fontos, hogy a teljes ismétléseknél a lehető leghosszabb mozgáspályán nyújtsuk meg az izmot.” – magyarázza a tricepszgépnél. „Úgy gondolom, az egykezes súlyzók és kettlebellek az egyensúlyozás szempontjából jobbak.” – válaszol a riporter kérdésére. A legtöbbünk számára régóta ismerős, és már Arnold karrierje kezdetén védjegyévé vált akcentust egyébként elég könnyű érteni.

 

És a legjobb pillanatok röviden:

 

Mint azt a nyomtatott cikkekből is láthatjátok, Arnold sosem fukarkodik a jó tanácsokkal, és hát kitől volna érdemes tanulni, ha nem a legnagyobbaktól? Éppen ezért eláruljuk, hogy mi is tartogatunk még meglepetéseket a számotokra.

Kövess minket Facebookon is!

www.facebook.com/muscleandfitnesshungary