Lányok a teremből: orosz csillag

Irina Shayk, a Victoria's Secret egyik bombázója, valamint a  Sports Illustrated magazin bikinis címlaplánya készen áll a filmvászon meghódítására, méghozzá Dwayne Johnson feleségeként a Herkules filmbéli adaptációjában. Úgyhogy ha eddig nem voltál kíváncsi a filmre, most itt a nyomós ok, hogy megnézd!

M&F: A „Szikla” becenévre hallgató Johnsonnal együtt forgatni a Herkulesben igazán komoly elismerés! Mit éreztél, amikor megtudtad, hogy tiéd a szerep?

I.S.: Hatalmas elismerés számomra egy Brett Ratner filmben szerepelni! Mindig is egyike volt a kedvenc rendezőimnek, és amikor átfutottam a forgatókönyvet egyből éreztem, hogy rám szabták a karaktert. A szerep nem nagy viszont annál jelentősebb! Dwayne Johnsonnal együtt forgatni pedig egy valóra vált álom. Még soha nem gyakoroltam a színészmesterséget, ő viszont annyira tehetséges, hogy rengeteget tanultam tőle. Rendkívül bátorító és segítőkész volt velem a forgatások során.

M&F: 2007 óta vagy a Sports Ilustrated magazin fürdőruhás modellje. Hogy fedeztek fel?

I.S.: Mindez akkor történt, amikor még Oroszországban éltem. Elkísértem a húgomat egy szépségiskolába, mert nagyon szerette volna kitanulni a sminkelés és frizurakészítés mesterségét. Igazából ott fedeztek fel. Épp Moszkvában voltam, amikor felhívtak a Sports Illustrated-től. Annyira izgatott voltam, sosem gondoltam volna, hogy rám esik a választás. 2011-ben én lettem az első orosz címlaplány, ami eddigi karrierem legnagyobb elismerése.

M&F: Szerinted miből fakad a szexi kisugárzásod?

I.S.: Minden nő szexi a maga módján! Szerintem ez belülről fakad és leginkább a kisugárzásról szól, illetve arról, hogy valaki mennyire él harmóniában önmagával!

M&F: Hogyan készülsz a fotózásokra?

I.S.: Sosem hittem a különböző fogyókúrákban, edzeni viszont imádok! Kedvencem a boksz, a pilates, de nagyon szeretek futni és könnyebb súlyokkal edzeni. Mindig egy karcsú és szálkás alakra törekszem. Az edzéstípusokat folyton variálom, így sosem lesz unalmas. Használok súlyzókat is, de a pilates és a boksz az, ami most közelebb áll hozzám!

M&F: Mi a kedvenc bűnözős menüd?

Oh, imádom a hamburgert sült krumplival! És a csirkefalatokat! És persze az édességeket! Imádok enni!

Egy kis statisztika:

méretek: 86.5-58-89

magasság: 177 cm

súly: 54 kg

életkor: 28

 

Instagram: @IrinaShayk

Twitter: @TheIriShayk