2024. május 13.

piros 2021 03

8 TIPP, hogy elkerüljük a koronavírust!

Növesszünk áttörhetetlen védőpajzsot immunrendszerünk megerősítésével!

Mit tudunk róla?
Az új koronavírus ugyanabba a családba tartozik, mint a Súlyos Akut Légzőszervi Szindróma (SARS) és a közönséges vírusos megfázás néhány típusa. A koronavírusnak jelenleg ismert gyógymódja nincs, ez idő szerint csak a tünetek kezelését tudják megoldani. Viszont mindenki egyetért abban, hogy ha immunrendszerünk bivaly erős, akkor átvészelhető a vírus, ha megfertőződünk is. A vírus az influenzához hasonló klinikai tüneteket produkál, melyek minden esetben lázzal kezdődnek, és jellemzően száraz köhögéssel társul. A betegség súlyosbodásakor nehézlégzés, légszomj, majd a legsúlyosabb esetekben tüdőgyulladás alakul ki. A WHO egész sor eljárásrendet és technikai javaslatot dolgozott ki a járvány kezelésére. Az elmúlt időszakban számos akadémiai és gyógyszeripari kutatólaboratórium kezdte meg a munkát egy koronavírus-vakcina kifejlesztésére, de jó esetben még így is több év is lehet, mire a hatékony vakcina ténylegesen forgalomba kerül. 

A trükkös vírus, mint támadó!
A vírusok antibiotikumokkal nem gyógyíthatók. Ellenszere az immunrendszerünk lenne, amit sajnos a vírusok is megtévesztenek. Sok olyan vírus létezik, amelyek képesek kikerülni az immunrendszert. 

Mit tehetünk a koronavírussal szemben?
Mivel az influenza-vírusokhoz hasonlóan egy cseppfertőzéssel terjedő betegséggel van dolgunk, ezért elsősorban a higiéniás szabályok betartása elengedhetetlen, másodsorban a testünket (immunrendszerünket) kell úgy felerősíteni, hogy a vírus fertőzése esetén minél könnyebben legyőzze az immunrendszerünk a vírust.


8 TIPP, hogy hatékonyan védekezzünk a koronavírussal szemben!

  1. Mindent a szemnek, semmit a kéznek! Nyilvános helyen, ne fogdossunk össze semmit. A legfrissebb kutatások szerint a kezen csak 5-10 percig marad életben a vírus, de közben szembe, szájba nyúlhatunk. A megelőzés miatt naponta mossunk többször kezet, zsebkendőbe (nem tenyérbe) tüsszentés.

  2. Hidratáljunk! Igyunk sok vizet, naponta 2-3 litert. Gyógyteák kiegészítő fogyasztása is javasolt.

  3. Pihentető és minőségi alvás! Akár 8-10 óra naponta. Megfelelő idejű alvás esetén erősödik az immunrendszer, valamint a minőségi alvás hatással van a fizikai és mentális teljesítményre.

  4. Kezdjünk el mozogni! A mozgás gyógyít és boldogít. Túrázzunk, sétáljunk nagyokat vagy menyjünk el sportolni. Segít a stressz legyőzésében, hozzájárul az immunrendszer erősödéséhez, távol tartja a plusz kilókat. A rendszeres testmozgás számtalan előnnyel jár, hozzájárul az egészséges életmódhoz, erősíti a természetes védelmi rendszerünket.

  5. Immunrendszer védőpajzs I. Vértezzük fel az immunrendszerünket multivitamin, ásványianyag és gyógynövény kivonat komplexszel. Az egyik legjobb megoldás az OLIMP Vita-Min Multiple Sport kapszulás termék. Emelt hatóanyag tartalma erősíti az immunrendszert, bizonyítottan segíti a fizikai és mentális teljesítőképességünk fokozását valamint tartós egészségvédő hatásukkal óvja a testünket a mindennapi káros behatások ellen. A minél jobb felszívódás érdekében a hatóanyagokat szétválasztották, egyik kapszulába tették a vitaminokat, gyógynövény kivonatokkal (fehér), míg másikba az ásványi anyagokat (kék). Naponta ugyanabban az időben a főétkezés után 1-1 db kapszula bevitele javasolt.

  6. Immunrendszer védőpajzs II. A szem, az agy és a szív egészségéért, fogyasszunk Omega3 zsírsavat. Fontos, hogy olyan Omega 3 zsírsavat válasszunk, aminél 1,5 szerese vagy nagyobb az EPA (Eikozapentánsav) aránya a DHA (Dokozahexánsav) hátrányára. Hatásos ellenszere számtalan gyulladásos állapotnak, a stressz ellen kiváló, valamint a szív és érrendszerünk egyik legjobb barátja. Kiemelnénk az OLIMP Gold Omega 3 Sport Edition halolaj kapszulás terméket, melyből kúraszerűen az immunrendszer erősítése miatt naponta extra 10.000 mg (5X2 kapszula) fogyasztása javasolt, étkezések után.

  7. Immunrendszer védőpajzs III. A legújabb kutatások szerint a D vitamin az egyik legerősebb immunrendszer erősítő, téli hónapokban pótolja a napmentes időszakok okozta hiányát. Tökéletes választás az OLIMP Gold-Vit D3+K2 zselatin kapszula, mely extra dózisban tartalmaz D és K vitaminokat. Javasolt napi használat, étkezések után 3X1 db kapszula (12.000 NE).

  8. Immunrendszer védőpaizs IV. Kiegészítésként fokozhatjuk a C vitamin bevitelünket, ami már régóta köztudottan az egészségünk őreként tartanak számon. Immunrendszerünk támogatásával segít megelőzni a fertőzéses betegségeket, nélkülözhetetlenek a kötőszövetek, csontok, porcok, fogak fejlődéséhez, és elengedhetetlen a bőr kollagén képződéséhez. Ezen tulajdonságai segítenek, hogy átvészeljük az influenzás időszakot, vagy gyorsabban felépüljünk egy műtét vagy betegség után. Mára már bizonyítható, hogy a C vitamin erős antioxidáns, védi a sejteket az oxidatív stressz ellen. Tökéletes megoldás az OLIMP Gold-Vit 1000 Sport Edition, ami egy szabadalmaztatott új generációs C vitamint tartalmaz, mely szerves formájának köszönhetően a hagyományos aszkorbinsav készítményeknél lényegesen nagyobb mértékben képes felszívódni. Javasolt használat: étkezések után, napi 5X1 db.


A termékek egyidejű és extra dózisban való szedése által, amit kúraszerűen ajánlunk, szert tehetünk egy immunrendszer védőpajzsra, ami megvéd és megerősíti a védelmi rendszerünket a káros behatolók ellen.

immun3.jpg



MEGVESZEM MOST!!!

Immunrendszer védőpajzs csomag
-EXTRA 10% kedvezménnyel - KUPONKÓD: PAJZS2020

  • Olimp Vita-Min Multiple Sport főétkezés után 1-1 db
  • Olimp Gold Omega3 Sport Edition étkezések után 5X2 db
  • Olimp Gold-Vit D3+K2 étkezések után 3X1 db
  • Olimp Gold-Vit 1000 Sport Edition étkezések után 5X1 db

 

Image
Muscle & Fitness magazin, minden ami testépítés, fitnesz, erőemelés vagy crossfit.