2024. május 12.

piros 2021 03

Bedurranva

BSN N.O.-Xplode 3.0 ultrakomplex edzés előtti teljesítményfokozó formula!

Számtalan edzés előtti „bedurrantó” készítmény létezik a piacon, de vajon melyik az, amelyik csak egy rövid, lökésszerű hatást ér el - többnyire filléres összetevőkkel -, és melyik az, amelyik komplex hatóanyagainak köszönhetően időzítetten fejti ki a stimuláló hatását mind mentálisan, mind pedig a fizikai állóképesség és erőnövekedés terén. A BSN N.O.-Xplode 3.0 az edzés előtti motivációtól az edzés utáni fokozottabb tápanyag-hasznosulásig a teljes kört komplex egységként kezeli. Jelentős koffein, tyrozin és taurin tartalma azonnal lekapcsolja a mentális fáradtságot, és felkorbácsolja az anyagcserét, hatalmas arginin tartalma maximális vérbőséget és növekedési hormon szintet garantál az edzés alatt és után is. A kreatin, és béta-alanin pedig robbanásszerű izomerő és teljesítőképesség, valamint izomsejt térfogat növekedést biztosít. Néhány értékes hatóanyaggal még ütősebbé vált!

Totális győzelem: BSN N. O. Xplode 3.0
A megújult N.O. Xplode nem „csupán” lórúgás mennyiségben tartalmaz erőt, állóképességet fokozó hatóanyagokat, de számos olyan anyagot is, amik nélkülözhetetlenek az izmok kemény terheléséhez, fontosak a regenerációhoz, az anyagcseréhez és a szervezet sejtszintű védelméhez a túlterhelés alatt.

Totális bedurranás
Az izmok erőteljes vérbősége nagyobb izomméret mellett gyorsítja a tápanyagfelvételt is, így edzésen terhelhetőbb, utána pedig gyorsabban fejlődik az izom.

Maximális izomerő
Az azonnali erőnövekedés keményebb edzést tesz lehetővé, amire a szervezet nagyobb izmok építésével reagál. Hatalmas erő=hatalmas izom!

Extrém állóképesség
Semlegesíti a fáradtságot okozó savas bomlástermékeket, ezáltal intenzívebb, izomnövekedést stimulálóbb edzéseket végezhetsz.

Értékes kiegészítők
Az izommunkát és fejlődést 9 vitamin és ásvány támogatja, növényi kivonatai védi a sejteket, segítenek mozgósítani a test minden energiáját.

 

Image
Muscle & Fitness magazin, minden ami testépítés, fitnesz, erőemelés vagy crossfit.