2024. május 13.

piros 2021 03

Lehetséges, hogy Britney még mindig ennyire észvesztően dögös?

A pophercegnő a napokban az Instagramra feltöltött fürdőruhás képe parázs vitát robbantott ki a kommentelők körében. Valóság vagy Photoshop? Döntsd el Te!

Csaj legyen a talpán, aki a 34 éves Britney Spears frissen feltöltött instás fotója láttán nem őrül meg az irigységtől és a kíváncsiságtól, hogy a kétgyermekes popikon mégis hogy a bánatban képes és merészel ilyen lazán ennyire tökéletesen kinézni? Nem csoda, hogy a rosszmájú tamáskodók rögtön hadat is indítottak ellene a hosszú bejegyzésfolyamban, mondván, hogy a valószínűtlenül karcsú derék bizony profi (de vannak, akik szerint nem is annyira profi) retus eredménye. Egyesek felvetették, hogy az énekesnő egy kék törölközőn fekszik, míg mások a medence eltűnt szélét hiányolták... Természetesen nem ő az első díva, akire a csípős nyelvű kétkedők sortüzet nyitottak. Beyoncé, Kim és Khloé Kardashian is rendszeresen megkapja a magáét a kíméletlen kommentekben.

 

A magunk részéről a pálcatörést rátok hárítjuk, de előtte azért annyit még megmutatunk, hogy a popdíva láthatóan kemény edzéssel készül, hogy gigaturnéját végig csúcsformában nyomhassa le:

 

Britney-mama jógába is belekóstolt:

 

Aki idáig meg bírta állni az ítélkezést, az jutalmul gyönyörködjék az alábbi loopgyanús videóban:

 

 

Azért megjegyezzük, hogy a 46 éves J-Lo sem semmi!

Kövess minket Facebookon is!

www.facebook.com/muscleandfitnesshungary

 

Image
Muscle & Fitness magazin, minden ami testépítés, fitnesz, erőemelés vagy crossfit.